Η καρέκλα γραφείου της Volkswagen πιάνει τα 20 km/h! [video]

Η Volkswagen ξέρουμε ότι κατασκευάζει αυτοκίνητα, όμως οι άνθρωποι της εταιρείας φαντάστηκαν το όνομά τους και πάνω σε μία καρέκλα. Και αυτό ακριβώς έκαναν.

  • -
  • -

Στη Volkswagen αποφάσισαν να μεταφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου σε μία καρέκλα. Μπορεί να φαντάζει ως μία παράξενη και αδύνατη στην υλοποίησή της ιδέα, όμως οι Γερμανοί κατάφεραν να την υλοποιήσουν δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τελικό προϊόν.

Η καρέκλα της Volkswagen κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με την τελική της ταχύτητα να είναι τα 20 km/h και περιλαμβάνει εξοπλισμό ο οποίος σε πολλά από τα μοντέλα της μάρκας είναι προαιρετικός. 'Εχει φώτα LED, ζώνη ασφαλείας, χώρο «αποσκευών» για ένα φορητό υπολογιστή, οθόνη αφής, USB φορτιστή, αισθητήρες αποφυγής σύγκρουσης, εφεδρική κάμερα με φωνητική καθοδήγηση, multimedia σύστημα, ηχεία, αποσπώμενη μπαταρία, ακόμα και κοτσαδόρο. Επιπλέον, είναι και θερμαινόμενη.

Δείτε ακόμα: Τέλος τα πλήκτρα αφής από το τιμόνι των Volkswagen!

Κατά τη σχεδίαση της καρέκλας οι μηχανικοί που συμμετείχαν στο project ήθελαν όχι απλά να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό προϊόν που θα τραβάει την προσοχή. Ο τελικός τους στόχος ήταν η εν λόγω καρέκλα να είναι ολοφάνερο ότι έχει αναπτυχθεί από τη Volkswagen, περνώντας όσο γίνεται περισσότερα σχεδιαστικά στοιχεία από τα αυτοκίνητα του Γερμανού κατασκευαστή.

Όπως και με άλλα παρόμοια προγράμματα των αυτοκινητοβιομηχανιών η καρέκλα δεν πρόκειται να παραχθεί σε εμπορικό επίπεδο, όμως κάποιοι τυχεροί πελάτες θα μπορούν να κάνουν test drive, καθώς θα βρίσκεται σε ορισμένες αντιπροσωπείες.

Θα αγόραζες μία τέτοια καρέκλα, αν πωλούνταν;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...