Αυτοκίνητο με συνδρομή: Τι ισχύει, σε ποιους απευθύνεται

Αντί για τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς ενός αυτοκινήτου, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησής του καταβάλλοντας μια μηνιαία συνδρομή. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της;

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί πολύ, όχι μόνο ως προς τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν, αλλά στο ίδιο το μοντέλο απόκτησης και χρήσης τους. Πλέον, αντί να αγοράσει κάποιος ένα καινούργιο αυτοκίνητο, μπορεί να το αποκτήσει έναντι μηνιαίας συνδρομής. Μπορεί, δηλαδή, να πληρώνει ένα σταθερό μίσθωμα και να οδηγεί το όχημα δίχως να είναι ο ιδιοκτήτης του. Αυτή η επιλογή συνοδεύεται από αρκετά πλεονεκτήματα, τα οποία διευκολύνουν τη ζωή του χρήστη και του επιτρέπουν να απολαμβάνει ένα καινούργιο όχημα, χωρίς να χρειάζεται να εκταμιεύσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Τι είναι τα αυτοκίνητα με συνδρομή;

Ο ενδιαφερόμενος για ένα αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται να πάει πια στην αντιπροσωπεία και να πληρώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να το αποκτήσει. Απλώς, το μισθώνει, πληρώνοντας ένα σταθερό αντίτιμο κάθε μήνα. Μια συνδρομή δηλαδή, όπως εκείνη που δίνει σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή σε κάποιο γυμνατήριο. Ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις! Το leasing αυτής της μορφής απευθύνεται και σε ιδιώτες. Προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως η ξεγνοιασιά για ό,τι κι αν προκύψει. Πιο συγκεκριμένα, το μοναδικό έξοδο του χρήστη πέρα από τη μηναιαία συνδρομή, είναι τα καύσιμα που θα καταναλώσει.

Από εκεί και πέρα, όλα τα έξοδα βαραίνουν την εταιρεία που προσφέρει τη μίσθωση. Τέλη κυκλοφορίας, έξοδα service, βλάβες, ατυχήματα, νέα ελαστικά, πτώση μεταπωλητικής αξίας, ακόμη και μεικτή ασφάλιση. Το τελευταίο σημαίνει ότι ακόμη κι αν ο οδηγός του αυτοκινήτου προκαλέσει τρακάρισμα με δική του ευθύνη, δεν θα πληρώσει για την αποκατάσταση της ζημιάς. Θα καλυφθεί από την ασφάλεια! Με αυτό τον τρόπο, ούτε χρειάζεται να αποχωριστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αγοράσει το αυτοκίνητο, ούτε πρόκειται να προκύψει κάποιο απρόοπτο έξοδο όπως μια βλάβη, κλοπή ή τρακάρισμα. Η εταιρεία που προσφέρει τη μίσθωση τα αναλαμβάνει όλα!

Αλλάζεις αυτοκίνητο όποτε θες!

Στην περίπτωση της FlexCar, παρέχεται απόλυτη ευελιξία σχετικά με το αυτοκίνητο που έχει στα χέρια του ο χρήστης. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να το επιστρέψει όποτε θέλει ο ίδιος, χωρίς να τον περιορίζει κάποιο συμβόλαιο μακροχρόνιας μίσθωσης, ακόμη και να εξαγοράσει το αυτοκίνητο που οδηγεί, αν θέλει να γίνει ο ιδιοκτήτης και να σταματήσει την πληρωμή του μηνιαίου μισθώματος. Ένα ακόμη ασύγκριτο πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να αλλάξει αυτοκίνητο, αν του αρέσει κάποιο περισσότερο ή απλώς αν οι ανάγκες του δεν είναι πια οι ίδιες. Η απουσία οποιασδήποτε δέσμευσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για εκείνους που δεν συνηθίζουν να κρατούν το ίδιο αυτοκίνητο για πολλά χρόνια. Επίσης, το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα επιτρέπει τον απόλυτο προγραμματισμό των εξόδων, για να μην βγαίνει εκτός το μηνιαίο budget, ό,τι κι αν συμβεί.

Πώς αποκτάς αυτοκίνητο με συνδρομή;

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να επιλέξει ένα από τα άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα στην πλατφόρμα της FlexCar. Στη συνέχεια απλώς επισυνάπτει ένα αντίγραφο ή μια φωτογραφία της ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης και ένα εκκαθαριστικό της εφορίας. Η εταιρεία θα ελέγξει τα στοιχεία και εφόσον εγκριθεί το αίτημα, θα πρέπει να πληρωθεί ηλεκτρονικά το πρώτο μίσθωμα. Μέσα σε λιγότερες από 10 ημέρες, θα παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο! Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδανική και για εκείνους που δεν ξέρουν ακριβώς το χρονικό διάστημα που θα χρειάζονται το όχημα. Η επιστροφή του οχήματος ανά πάσα στιγμή δίνει τη δυνατότητα χρήσης για όσο πραγματικά το θέλει ο οδηγός, είτε για μερικούς μήνες, είτε για… χρόνια. Είναι ο πιο απλός τρόπος απόκτησης νέου αυτοκινήτου και μάλιστα, χωρίς να πρέπει να πληρώσεις ένα τεράστιο ποσό για να το πάρεις στα χέρια σου!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...