Οδηγούσε 20 χρόνια χωρίς δίπλωμα στην Αθήνα! Η απίστευτη δήλωσή του όταν συνελήφθη

Είναι ποτέ δυνατόν να πιάνεις τιμόνι στα χέρια σου χωρίς δίπλωμα και μάλιστα σε πόλη 5 εκατομμυρίων κατοίκων; Στην Ελλάδα όλα γίνονται.

  • -
  • -

Η έλλειψη οδηγικής παιδείας αποτελεί πολύ σοβαρό πρόβλημα στη χώρα μας και, δυστυχώς, αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Οι χιλιάδες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα τροχαία ατυχήματα δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες περί αυτού. Το χειρότερο όλων είναι πως χιλιάδες συμπολίτες μας, αδιαφορούν πλήρως για τους νόμους και κατέχουν όχημα χωρίς να διαθέτουν καν άδεια οδήγησης.

Μόνο την περασμένη εβδομάδα, η Τροχαία «τσάκωσε» 1.350 οδηγούς σε όλη την χώρα να οδηγούν χωρίς να έχουν δίπλωμα. Ένας από αυτούς συνελήφθη στην Αθήνα. Όπως διαπίστωσε η Αστυνομία, ο άντρας κυκλοφορούσε επί 20 χρόνια χωρίς να κατέχει τη σχετική άδεια.

Η απίστευτη απάντηση που έδωσε στην Αστυνομία

Ο οδηγός που κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα εδώ και δεκαετίες, ανέφερε στην τηλεόραση του Alpha, ότι έχει προβεί πολλές φορές σε παραβάσεις του ΚΟΚ. Όταν ρωτήθηκε γιατί το κάνει αυτό, απάντησε το εξής επικό: «Γιατί όταν οδηγώ, δεν έχω υπομονή. Βιάζομαι».

Διαβάστε επίσης: Ξέχασες το δίπλωμα στο σπίτι; Δες ποιο είναι το πρόστιμο

Φυσικά, ο ανεύθυνος οδηγός φυλακίστηκε για 1 μήνα και του επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο. Με βάση τον νόμο, όποιος συλλαμβάνεται να οδηγεί οποιουδήποτε είδους όχημα, χωρίς να διαθέτει την ανάλογη άδεια οδήγησης, τιμωρείται με φυλάκιση από 1 μήνα έως 1 έτος και διοικητικό πρόστιμο από 200 έως 600 ευρώ.

Πηγή: alphatv.gr

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...