Οικογενειακό με 467 lt πορτμπαγκάζ, μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 21.000 € - Ποιο είναι;

Ένα μικρομεσαίο με χώρο για όλη την οικογένεια, οικονομικό μοτέρ και τιμή που αντιστοιχεί σε supermini.

  • -
  • -

Με τις τιμές των νέων αυτοκινήτων να «φουσκώνουν» μέρα με την μέρα εδώ και καιρό, η εύρεση του ιδανικού αυτοκινήτου στο budget που μπορεί αν υπολογίζαμε πριν 1-2 χρόνια μοιάζει αδιανόητη. Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης έχουν αγγίξει τις 20.000 ευρώ, τα supermini τις 25.000 ευρώ, ενώ τα μεσαία SUV έχουν μπει για τα καλά στο φάσμα των 30.000 ευρώ. Τι γίνεται όμως αν έχεις ανάγκη από ένα αυτοκίνητο με χώρους για την οικογένεια αλλά δεν έχεις να διαθέσεις μία περιουσία;

Διαλέγεις κάποιο μοντέλο όπως αυτό που θα βρείτε παρακάτω. Μέλος της μικρομεσαίας κατηγορίας με 467 lt χώρου αποσκευών, αποδοτικό μοτέρ βενζίνης 1.000 κυβικών και 110 ίππων και χαμηλό κόστος χρήσης. Πως προκύπτει αυτό; Η μέση κατανάλωση σύμφωνα με τον κατασκευαστή βρίσκεται στα 5,3 lt/100km ενώ χάρη στα 119 gr/km εκπομπών CO2 απαλλάσσεται και από τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Παράλληλα ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, οθόνη για το infotainment 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορίας, cruise control, επιλογή προφίλ οδήγησης, φώτα τεχνολογίας LED και πολλά ακόμη. Η τιμή: 20.900 ευρώ! Με κόστος κάτω από 21.000 μπορείς να αποκτήσεις ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες.

Φυσικά αναφερόμαστε στο Skoda Scala και πιο συγκεκριμένα στην έκδοση 1.0 TSI Ambition 110 PS η οποία συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Πάτησε εδώ για να δεις αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση. Παράλληλα κάνοντας κλικ εδώ μπορείς να δεις τα αντίστοιχα στοιχεία και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Scala - Φυσικό αέριο CNG ή βενζίνη;

scala

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...