Συγκλονιστικές εικόνες από το μέλλον: Supercars σαπίζουν σε αποθήκες

Φαντάζεσαι να έβρισκες ένα σπάνιο supercar των Bugatti, Pagani, McLaren, Ferrari ή Lamborghini κάτω από παχύ στρώμα σκόνης σε μια παλιά αποθήκη;

  • -
  • -

Το να βλέπεις μια πανάκριβη Bugatti Chiron Pur Sport να σαπίζει ανάμεσα σε σκονισμένα ράφια με σπασμένο εμπρός προφυλακτήρα, μια συλλεκτική McLaren Senna παρατημένη μέσα στην αποθήκη έχοντας ιστούς αράχνης στην τεράστια αεροτομή της ή μια Pagani Huayra BC παρκαρισμένη σε ένα σκοτεινό μέρος χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται γι΄αυτή, είναι το λιγότερο απογοητευτικό.


Σε ένα μακρινό μέλλον ωστόσο, αυτή μπορεί να είναι η εικόνα των υπερ-αυτοκινήτων της τωρινής εποχής. Οι πάμπλουτοι συλλέκτες αυτή την στιγμή προσφέρουν γη και ύδωρ για να αποκτήσουν τα πιο ακριβά και σπάνια βενζινοκίνητα supercars και hypercars, αλλά σε μερικές δεκαετίες αυτή η επιθυμία δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε ουτοπία.

Τα ηλεκτρικά απειλούν την ύπαρξη των supercars;

Ο Ιταλός καλλιτέχνης Dizzy Viper, δημιούργησε σε μορφή 3D εικόνες που δείχνουν εγκαταλελειμμένα εξωτικά τετράτροχα των Bugatti, Pagani, McLaren, Ferrari και Lamborghini, θέλοντας να δείξει το μετα-αποκαλυπτικό μέλλον. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες έγιναν viral στα social media, προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια.


Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο στην πραγματική ζωή δεν φαντάζει υπαρκτή, καθώς τα προαναφερθέντα οχήματα αναμένεται να αυξήσουν την αξία τους καθώς προχωράμε στην εποχή των αμιγώς ηλεκτροκίνητων, διατηρώντας την ιδιότητά τους ως άκρως συλλεκτικά κομμάτια της αυτοκινητοβιομηχανίας.


Δείτε ακομη
 Το πλοίο με τις... 13 McLaren F1 αξίας 200 εκατ. ευρώ!

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε ποτέ να γίνουμε μάρτυρες κάτι παρόμοιου είναι μια τρομακτική φυσική καταστροφή. Ας ελπίσουμε βέβαια, πώς αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, καθώς σε ένα τέτοιο σενάριο, οποιοδήποτε υλικό αγαθό δεν θα έχει καμία σημασία.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...