Νέο Honda Civic e:HEV: Ένα θαύμα της τεχνολογίας [video]

Το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης και η μοναδική ποιότητα, αναβαθμίζουν σημαντικά το Honda Civic, το οποίο έφτασε αισίως στην 11η γενιά του.

  • -
  • -

Ύστερα από 10 απόλυτα επιτυχημένες γενιές, το Honda Civic έχει καθιερωθεί στην αγορά, εκφράζοντας με ιδανικό τρόπο τις αξίες της μάρκας. Με την παρουσίαση του ενδέκατου Civic ωστόσο, το θρυλικό μοντέλο μας συστήνεται εκ νέου, καθώς είναι μεγαλύτερο (εντάσσεται στο D Segment), αδιαμφισβήτητα premium και αποκλειστικά υβριδικό!

Η εξωτερική του σχεδίαση χαρακτηρίζεται από ρέουσες γραμμές που ταιριάζουν στην εκλεπτυσμένα σπορ, αλλά και πολυτελή φιλοσοφία του. Η λεπτή μάσκα ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα εμπρός και το σύνολο αυξάνει την αίσθηση του πλάτους, προσδίδοντας σημαντικούς πόντους δυναμισμού. Η εντυπωσιακή παρουσία του ενισχύεται και από την coupe γραμμή της οροφής, χαρίζοντας μοναδικό στυλ.

Στο εσωτερικό αμέσως παρατηρείς την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογία. Η κεντρική οθόνη πολυμέσων έχει διάσταση 9 ιντσών και υποστηρίζει συνδεσιμότητα με smartphones, αλλά και ασύρματη λειτουργία Apple CarPlay. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του άλλη μια μεγάλη οθόνη των 10,2 ιντσών σε ρόλο πίνακα οργάνων, για να λαμβάνει πλήρη και άμεση πληροφόρηση.

Honda Civic

Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια φαίνεται από πολλά σημεία, όπως τους κρυφούς αεραγωγούς οι οποίοι βρίσκονται πίσω από ένα όμορφο μεταλλικό πλέγμα σχεδιασμένο να διαχέει ομοιόμορφα τον αέρα του κλιματισμού. Το νέο Honda Civic στέκεται επάξια στην premium κατηγορία, αφού η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού είναι κορυφαία και τα υλικά άριστα. Παράλληλα, αποσπά άριστη βαθμολογία και στους χώρους, χάρη και στο μεγάλο μεταξόνιο των 2,73 μέτρων που αυξάνει την ευρυχωρία στη δεύτερη σειρά καθισμάτων για άνετη μετακίνηση ακόμη και ψηλών ενηλίκων.

Η ευχαρίστηση της ηλεκτροκίνησης, χωρίς άγχος φόρτισης! 

Το Honda Civic θα το γνωρίσουμε αποκλειστικά ως υβριδικό, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 184 ίππους και τα 315 Nm ροπή. Στην πράξη, η τεχνολογία της Honda ελαχιστοποιεί την κατανάλωση και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις, αλλά και την άμεση αίσθηση που παρέχουν οι ηλεκτροκινητήρες.

Honda Civic

Άλλωστε το Honda Civic πάντα διακρινόταν για τα εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά του. Στην ενδέκατη γενιά, είναι πιο άνετο από ποτέ αλλά παράλληλα, το πλαίσιο, η ανάρτηση και το τιμόνι συντελούν στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας, είτε ταξιδεύοντας με χαλαρό ρυθμό, είτε απολαμβάνοντας έναν ορεινό δρόμο με στροφές.

Όσο για την ασφάλεια; Το σύστημα Sensing χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες για την καλύτερη λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ενώ οι 11 αερόσακοι και το στιβαρό αμάξωμα εγγυώνται την ακεραιότητα όλων των επιβατών.  Το νέο Honda Civic ανταποκρίνεται τέλεια σε όλες τις αποστολές, πάντα με την απαράμιλλη αξιοπιστία, την κορυφαία τεχνολογία και την αντοχή στο χρόνο που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νέο Honda Civic e:HEV και αποκτήστε το δικό σας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...