Top 10 Μοντέλα 24 - 30 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 24 - 30 Οκτωβρίου

Μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση κάνει το μοντέλο που βρίσκεται στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

  • -
  • -

 

Ήρεμα δεν τα λες τα πράγματα στο εβδομαδιαίο Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα των αυτοκινήτων εμπλουτίστηκε με νέα ονόματα αλλά και με μικρές και μεγάλες ανακατατάξεις. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην κορυφή της λίστας, ενώ εντυπωσιακή είσοδο κάνει το Skoda Octavia Grand Coupe, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω του. Τα Suzuki S-Cross και Hyundai Tucson διατηρούν τις θέσεις 3 και 4, με το Suzuki Vitara να πέφτει από το νούμερο δύο στο τέλος της πρώτης 5άδας.

 

Το Toyota Yaris πλέον βρίσκεται στο νούμερο 6, ενώ πίσω του έχουμε το Cupra Formentor και το Suzuki Ignis. Στο 9 βρίσκεται το Hyundai Bayon, με τον συγγενή του το Hyundai Kona να κλείνει το Top 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...