Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό στη Μεσογείων! [video]

Ένα σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα έχει προκαλέσει έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Μεσογείων.

  • -
  • -

Με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Μεσογείων, λόγω τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.

Το τροχαίο συνέβη στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος της πεζογέφυρας που υπάρχει μετά την ΕΡΤ και πριν τον "Σταυρό Αγίας Παρασκευής". Εκεί ένα αυτοκίνητο προσπαθούσε να διασχίσει τη μεγάλη λεωφόρο όταν ένα άλλο όχημα ο χτύπησε κάθετα και το αναποδογύρισε, εγκλωβίζοντας τον οδηγό. Ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα να εμπλακεί και εκείνο σε αυτή την τριπλή πρόσκρουση.

1-troxaio-mesogeion

Λιγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος βρίσκεται το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής και το Κέντρο Υγείας που λειτουργεί στο ίδιο κτίριο. Ο ήχος από τις συγκρούσεις ήταν τόσο έντονος που το ιατρικό προσωπικό εκεί τον άκουσε και έσπευσε αμέσως να δώσει τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσουν στο σημείο τα οχήματα του ΕΚΑΒ.

Τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων είναι ιδιαίτερα έντονα και η "ουρά" που έχει σχηματιστεί φτάνει περίπου μέχρι το ύψος του Νομισματοκοπείου."

Οι οδηγοί που βρίσκονται στην περιοχή ή θέλουν να περάσουν από το σημείο καλούνται να επιλέξουν κάποια εναλλακτική διαδρομή.

Πηγή: ertnews

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...