Hyundai Ioniq 5: Tιμή και εξοπλισμός του νέου ηλεκτρικού

Το φουτουριστικό coupe crossover έχει φτάσει στην Ελλάδα και διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις ισχύος και εξοπλισμού. Βρες τα όλα εδώ.

  • -
  • -

Το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022, Hyundai Ioniq 5, έχει καταφθάσει και στην ελληνική αγορά. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την κορεατική βιομηχανία, όντας και το πρώτο του στρατηγικού της πλάνου για τα επόμενα χρόνια. Πλέον, μπορείτε να το βρείτε τόσο στις εκθέσεις της Hyundai, αλλά και στο GOCAR μαζί με όλες τις πληροφορίες τιμών, εκδόσεων και εξοπλισμού. Παράλληλα, εδώ θα βρείτε τη μοναδική ελληνική Video-Δοκιμή του μοντέλου στην κορυφαία έκδοση των 325 ίππων.

side

Συνδυάζοντας επιδόσεις με μία αξιοζήλευτη γκάμα έξυπνων τεχνολογιών και προσφέροντας αυτονομία έως 507 km, αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο crossover σας επιτρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορες εκδόσεις, αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε από δύο μπαταρίες: 58 kWh για στάνταρ αυτονομία (Standard Battery) ή 77 kWh για μεγάλη αυτονομία (High Battery). Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση AWD με δύο ηλεκτροκινητήρες ή RWD με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Τι εκδόσεις του Ioniq 5 υπάρχουν;

Τα επίπεδα ισχύος είναι τρία. Η βασική έκδοση ξεκινά από τους 170 ίππους συνδυάζοντας την μπαταρία των 58 kWh με ένα ηλεκτρομοτέρ στον πίσω άξονα. Στην συνέχεια έχουμε την επίσης πισωκίνητη έκδοση των 230 ίππων, η οποία όμως χρησιμοποιεί την μεγαλύτερη μπαταρία των 77 kWh. Τέλος, έχουμε την τετρακίνητη και ισχυρότερη έκδοση των 325 ίππων, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία των 77 kWh.

interior

Ανεξάρτητα από τις επιλογές σας, το Ioniq 5 προσφέρει σπορ επιδόσεις: με επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε μόλις 5,1 sec στην τετρακίνητη έκδοση και 7,3 sec στην πισωκίνητη έκδοση με την μπαταρία 77 kWh. Και στις δύο περιπτώσεις, η τελική ταχύτητα είναι 185 km/h.

Πόσο διαρκεί η φόρτιση του Ioniq 5;

Μπορείτε να προσθέσετε αυτονομία 100 χλμ. σε 5 λεπτά σε έναν σταθμό υπερταχείας φόρτισης και να φορτίσετε την μπαταρία από το 10% στο 80% σε μόλις 18 λεπτά! Η πρώτη στον κόσμο, πατενταρισμένη, τεχνολογία φόρτισης της Hyundai υποστηρίζει υποδομές φόρτισης 400V και 800V χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα ή αντάπτορες. Αυτό σας επιτρέπει ταχύτερη είσοδο και έξοδο από σταθμούς ταχείας φόρτισης, καθώς έχετε την ευελιξία να χρησιμοποιείτε διαφορετικό τύπο φορτιστή εάν κάποιος είναι κατειλημμένος. Στην περίπτωση φόρτισης σε wallbox 11 kW τώρα, η μπαταρία των 77,4 kWh χρειάζεται 7 ώρες και 20 λεπτά για να φορτίσει, ενώ η μικρότερη των 58,2 kWh γεμίζει σε 4 ώρες και 59 λεπτά.

charge

Τι προσφέρει το Ioniq 5 στον βασικό εξοπλισμό;

Το κορεατικής καταγωγής μοντέλο έρχεται με τρία επίπεδα εξοπλισμού: Premium, Distinctive και Limited. Ακόμη και από την βασική έκδοση Premium, ο κατάλογος του εξοπλισμού είναι υπερπλήρης φέροντας στοιχεία όπως: Αποφυγής Πολλαπλής Πρόσκρουσης, Highway Driving Assist, Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με εσωτερικό συμπυκνωτή (inner condenser) για ενισχυμένη αυτονομία, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, οθόνη infotainment 12,3 ιντσών, δυνατότητα σύνδεσης Android Auto/Apple CarPlay, κάμερα οπισθοπορίας και πολλά ακόμη.

back

Πόσο κοστίζει το Ioniq 5;

Οι τιμές ξεκινούν από τις 35.990 € για την έκδοση των 170 ίππων με την μπαταρία των 58,2 kWh μετά και την εφαρμογή της έκπτωσης της ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης. Η έκδοση των 230 ίππων με την μπαταρία των 77,4 kWh ξεκινά από τις 40.790 €, ενώ η κορυφαία τετρακίνητη έκδοση των 325 ίππων με την μεγάλη μπαταρία ξεκινά από τις 44.290 €.

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του Hyundai Ioniq 5 σε συνδυασμό με πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού, επιδόσεων και τεχνικών χαρακτηριστικών, για την κάθε έκδοση ξεχωριστά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...