Υβριδικό coupe crossover με 160 ίππους και τιμή 25.000 € - Ποιο είναι;

Μοντέρνο, ευρύχωρο, ισχυρό και οικονομικό. Δες ποιο crossover συνδυάζει όλα τα παραπάνω με ένα premium περιτύλιγμα.

  • -
  • -

Τι ζητάει κανείς από το νέο αυτοκίνητο που θέλει να αγοράσει; Να είναι μοντέρνο και στιλάτο, γιατί οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε. Τα crossover χαρακτηριστικά με ένα premium φινίρισμα μέσα και έξω είναι “must” εν έτη 2022 φυσικά, ενώ δεν θα πει όχι σε χώρους για την οικογένεια ή την παρέα και σε ένα αποδοτικό μοτέρ που δεν καίει πολύ. Α, και όλα αυτά χωρίς να αδειάσουν οι τσέπες. Γίνεται; Χάρη στο μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα, φυσικά!

Για να δούμε. Είναι εντυπωσιακό με crossover ταυτότητα; Ναι! Έχει χώρους; Παραπάνω απ’ όσους νομίζεις. Αποδοτικό κινητήρα; 160 ίπποι με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V για διατηρεί την μέση κατανάλωση στα 6 lt/100 km! Ναι αλλά πόσο κάνει;  25.090 ευρώ! Ποιο μοντέλο καταφέρνει να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία;

Το Kia XCeed 1.5T LX Premium iMT 48V Hybrid, το οποίο αν και αποτελεί την βασική έκδοση, προσφέρει χαρακτηριστικά όπως το ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, τα Full LED φωτιστικά σώματα και η οθόνη 8 ιντσών για το infotainment, με ενσωματωμένη κάμερα οπισθοπορίας.

Για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της συγκεκριμένης έκδοσης πατήστε εδώ. Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του κορεατικού μοντέλου, το οποίο θυμίζουμε διατίθεται με κινητήρες βενζίνης σε δύο επίπεδα απόδοσης, 160 και 204 ίππων και με ένα πετρελαιοκίνητο σύνολο 136 ίππων. Όλα, εκτός του κορυφαίου των 204 ίππων, προσφέρονται με υβριδική τεχνολογία 48V. Επιπλέον, υπάρχει και plug-in υβριδική εκδοχή με 141 ίππους και τιμή 37.990 ευρώ.

xceed

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...