Νέο Video: Δοκιμάζουμε το Hyundai Ioniq 5 των 325 ίππων

Οδηγήσαμε το νέο ηλεκτρικό crossover της Hyundai που θέλει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σήμερα.

  • -
  • -

Το νέο Hyundai Ioniq 5 έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο του World Car Of The Year για το 2022 εδώ και μήνες. Πως είναι λοιπόν ένα αυτοκίνητο που έχει θέσει τόσο πολύ ψηλά τον πήχη πριν καν το πάρουμε στα χέρια μας; Θα καταφέρει η κορεατική μάρκα να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ηλεκτρικά;

Η απάντηση στη video-δοκιμή του Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube. Στην κορυφαία έκδοση Limited με τους δύο ηλεκτροκινητήρες των 325 συνδυαστικών ίππων και την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, το ολοκαίνουργιο coupe SUV όπως το χαρακτηρίζει η Hyundai καλείται να αποδείξει τι αξίζει. Δείτε το video και κάντε subscribe ώστε να βλέπετε πρώτοι όλες τις αντίστοιχες δοκιμές!

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της συγκεκριμένης έκδοσης, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...