B-SUV: Jeep Renegade e-Hybrid vs Volkswagen T-Roc - Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο SUV με σχεδόν ίδιες διαστάσεις, τα οποία είναι στην ίδια κατηγορία αλλά έχουν αρκετά διαφορετικό χαρακτήρα. Το θέμα είναι εσείς ποιο από τα δύο προτιμήσατε;

  • -
  • -

Τα B-SUV είναι η πιο «καυτή» κατηγορία της ελληνικής αγοράς και όχι άδικα, καθώς προσφέρουν επαρκείς χώρους σε συνδυασμό με καλές επιδόσεις, περιορισμένα έξοδα και όλα αυτά σε ένα εύρος τιμών όπου μπορεί να ανταποκριθεί μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά ικανοποιούνται πλήρως και από τα δύο μοντέλα που φέρνουμε αντιμέτωπα, όμως το καθένα επιλέγει να έχει διαφορετικό χαρακτήρα και να εστιάσει σε εντελώς ξεχωριστούς τομείς.

Το Renegade επενδύει περισσότερο στο εκτός δρόμου DNA που έχει χτίσει η Jeep σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές με τη σχεδίασή του. Ταυτόχρονα, έρχεται με ήπια υβριδικό σύστημα το οποίο όμως μπορεί να κινήσει και αμιγώς ηλεκτρικά το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μειώνει σημαντικά την κατανάλωση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/43615850d790e2c65d64787e03b1b101.jpg

Από τη μεριά της η Volkswagen με το T-Roc θέλησε να δημιουργήσει ένα μοντέλο που δείχνει περισσότερο ως ένα αυτοκίνητο πόλης με αυξημένο ύψος, καθώς λείπουν οι σχεδιαστικές off-road λεπτομέρειες. Αντίθετα, οι σχεδιαστές έχουν επιλέξει η εικόνα του αυτοκινήτου να έχει περισσότερα σπορτίφ στοιχεία.a

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/fa34819d27dab289d5ca27a72000ba57.JPG

Εμείς φέραμε αυτά τα δύο μοντέλα το ένα απέναντι στο άλλο και ζητήσαμε από εσάς να ψηφίσετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι υπάρχει κοινό και για τα δύο μοντέλα, καθώς το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ισοπαλία.

Νικητής αναδείχθηκε το Jeep Renegade όμως το ποσοστό που κατέκτησε ήταν 52%, αφήνοντας το υπόλοιπο 48% για το Volkswagen T-Roc.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Τα ποσοστά ισχύουν κατά τη στιγμή της συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή η ψηφοφορία είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...