Ford Puma: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτό

Αυτοί είναι 5 λόγοι που το B-SUV της Ford ξεχωρίζει και θα σε κάνει να θες να αποκτήσεις κι εσύ ένα.

  • -
  • -

Το Puma έκανε την Ford έναν από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία των B-SUV, συνδυάζοντας τα οδηγικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν κάθε μοντέλο της αμερικανικής μάρκας με άνεση, απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Με «όπλο» την αισθητική ισορροπία μεταξύ της πρακτικότητας των SUV και την ελκυστική εμφάνιση ενός σπορ hatchback, έχει καταφέρει να είναι το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας σε πωλήσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ποια είναι τα σημεία κλειδιά όμως που κάνουν το Puma να ξεχωρίζει τόσο πολύ; Εμείς πάντως βρήκαμε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε για το compact μοντέλο και τα παραθέτουμε ευθύς αμέσως:

1. Κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά

puma

Όλα τα μοντέλα από την σημερινή γκάμα της Ford φημίζονται για την οδική τους συμπεριφορά. Με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, εξαιρετικά σε αίσθηση χειριστήρια και περίσσια φιλικότητα στην συμπεριφορά του, προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς μόνο στα καλύτερα hatchback και supermini, από την βασική του κιόλας έκδοση έως και την κορυφαία ST των 200 ίππων.

Διαβάστε τη δοκιμή του Ford Puma ST

2. Απαράμιλλη πρακτικότητα

back

Κάτι που εντυπωσιάζει στο Puma είναι η ευκολία με την οποία συνδυάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά που μόλις αναφέραμε με τα τεράστια αποθέματα άνεσης και πρακτικότητας που συναντάμε στην SUV κατηγορία. Ακόμη και στις mild hybrid εκδόσεις, όπου οι μπαταρίες περιορίζουν το διαθέσιμο ύψος και μαζί τον συνολικό όγκο στα 402 λίτρα (από 456), μιλάμε και πάλι για ένα πολύ μεγάλο με τα μέτρα της κατηγορίας πορτμπαγκάζ. Κρυφό χαρτί το MegaBox, ένας δευτερεύων χώρος 80 λίτρων στο πάτωμα που αντέχει έως 50 κιλά φορτίο και είναι ιδανικός για ψηλά ή για βρώμικα αντικείμενα, αφού έχει τρύπα αποστράγγισης και μπορεί να πλυθεί ακόμα και με λάστιχο.

3. Πληρέστατος εξοπλισμός

interior

Στον τομέα του εξοπλισμού το Ford Puma από την βασική του κιόλας έκδοση ξεχωρίζει χάρη στις ζάντες 17" σε μεταλλική μαύρη απόχρωση, τη σπορ ανάρτηση, τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω στο χρώμα του αμαξώματος, την αεροτομή, τα φώτα LED και τα σήματα ST-Line. Στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας μεταξύ άλλων διακρίνονται τα αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, οι αισθητήρες παρκαρίσματος, το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού, το Drive Mode Selector – επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης και οι οθόνες σε ρόλο πίνακα οργάνων και infotainment μεγέθους 12,3” και 8”, αντίστοιχα.

4. Υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο!

back

Η Ford ανταποκρινόμενη στην υψηλή ζήτηση που υπάρχει για το Β-SUV της και φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει έναν ικανό αριθμό αυτοκινήτων, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. Βασική προϋπόθεση όταν σε πολλές εταιρείες η περίοδος αναμονής αγγίζει ή και ξεπερνά το ένα έτος.

Διαβάστε τη δοκιμή του αυτόματου Ford Puma 1.0 EcoBoost 125 PS DCT

5. Προσφέρεται με έως και 8 χρόνια εγγύηση!

front

Όχι μόνο το Puma, αλλά κάθε Ford συνοδεύεται από την εγγύηση νέου αυτοκινήτου που φτάνει έως και τα 8 έτη. Η εγγύηση αυτή προκύπτει με βάση τη βασική διετή εγγύηση με την προσθήκη του προγράμματος Ford Protect.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...