Tesla: Αναβλήθηκε το ραντεβού για service; Θα πάρεις αποζημίωση $100

Το κλείσιμο ραντεβού για το service του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον πελάτη, ο οποίος μπορεί να ρυθμίσει κατάλληλα το πρόγραμμά του. Όμως τι γίνεται αν η εταιρεία το αλλάξει τελευταία στιγμή;

  • -
  • -

Ο προγραμματισμός του χρόνου κατά τον οποίο θα πάει κάποιος το αυτοκίνητό του για service βολεύει τόσο τις εταιρείες οι οποίες μπορούν να ελέγχουν το φόρτο εργασίας, όσο και τους ίδιους τους πελάτες οι οποίοι έχουν επαρκές περιθώριο ώστε να πάρουν άδεια και γενικότερα να ρυθμίσουν το πρόγραμμά τους.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η εταιρεία αναγκάζεται να αναβάλει το ραντεβού και να το κανονίσει για κάποια άλλη στιγμή, για λόγους όπως η έλλειψη προσωπικού, η μη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κ.λπ. Αυτό δημιουργεί αναστάτωση στον κάτοχο του αυτοκινήτου καθώς το πρόγραμμα πρέπει να κανονιστεί εκ νέου.

tesla-service-2

Όσον αφορά την αλλαγή του ραντεβού με υπαιτιότητα του πελάτη, η Tesla εφαρμόζει μία ιδιαίτερη πολιτική, καθώς αν αυτό γίνει ενώ έχουν απομείνει λιγότερο από 24 ώρες μέχρι την προγραμματισμένη ώρα χρεώνει 100 δολάρια. Το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι αν η ίδια τροποποιήσει την ώρα και την ημέρα του ραντεβού, δεν προχωράει σε κάποια αποζημίωση του πελάτη. Αντίθετα, έχουν σημειωθεί περιστατικά όπου ο πελάτης χρεώθηκε τα 100 δολάρια σα να είχε κάνει εκείνος την αλλαγή.

Δείτε ακόμα: Tesla: Το κόστος κατασκευής έπεσε κατά 60%, αλλά όχι λόγω μπαταριών

Ο Elon Musk πήρε θέση πάνω στο θέμα και δήλωσε ότι πλέον αυτό πρέπει να αλλάξει και ο πελάτης να αποζημιώνεται με 100 δολάρια, αν η αλλαγή του ραντεβού έγινε από την εταιρεία. Πρόκειται για μία διαφοροποίηση στη στάση που κρατούσε η Tesla μέχρι τώρα, με την οποία δείχνει ότι ακούσει τις αντιδράσεις των πελατών και προσαρμόζεται κατάλληλα.

Σου φαίνεται φυσιολογικό να χρεωθείς 100 ευρώ επειδή κάτι σου έτυχε και δεν μπορείς να πας στο ραντεβού; Μήπως βλέπεις αλλιώς τα πράγματα αν είναι να πάρεις εσύ λεφτά όταν συμβεί το αντίθετο;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...