Θέλεις SUV; Τότε θέλεις Opel

Η Opel διαθέτει μία υπερπλήρη γκάμα SUV, με προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη από άποψη μεγέθους και καυσίμου, και σήμερα διατίθενται με όφελος έως 2.000 €!

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον για SUV αυξάνεται συνεχώς, κι όχι άδικα! Το αυξημένο ύψος προσφέρει περισσότερο χώρο και πρακτικότητα σε οδηγό και επιβάτες, ενώ αυξάνει κατακόρυφα και την περιφερειακή ορατότητα.

Σε αυτή την απαιτητική κατηγορία, η Opel έχει σχεδιάσει λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία, στις οποίες τα βασικά στοιχεία είναι η γερμανική τεχνολογία αιχμής και το σύγχρονο design, συνδυασμός ο οποίος προσδίδει δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε τα με δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού και μειωμένη τιμή, με συνολικό όφελος που φτάνει μέχρι και τα 2.000 ευρώ.

Οικονομικοί και ισχυροί κινητήρες για όλους

Όποια και αν είναι η επιθυμία του οδηγού η Opel διαθέτει μία λύση που του ταιριάζει απόλυτα, καθώς στην γκάμα της υπάρχουν επιλογές σε βενζίνη, diesel, plug-in υβριδικά σύνολα αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά. Έμφαση έχει δοθεί στους εραστές της περιπέτειας με την ύπαρξη τετρακίνησης, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν συγκινήσεις, καθώς η ισχύς φτάνει μέχρι και τους 300 ίππους!

Εμφάνιση που κάνει τη διαφορά

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με ξεχωριστή εμφάνιση η οποία εκφράζεται κυρίως μέσα από την “Bold & Pure” σχεδίαση, η οποία βρίσκει τη μέγιστη έκφρασή της στο Opel Vizor και το Opel Pure Panel.

Το πρώτο αφορά την ενιαία εμφάνιση στο μπροστά κομμάτι του αυτοκινήτου, κάτι που κάνει τα μοντέλα των Γερμανών να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Το δεύτερο αφορά τον πρωταγωνιστή της οδήγησης, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και περιγράφει τον τρόπο που συνδυάζονται οι οθόνες ώστε να προκύπτει ένα σύγχρονο και ευχάριστο αποτέλεσμα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/40133d81473472b5a0dfa2dafd6d6ceb.jpg

Πλήρης γκάμα SUV για κάθε ανάγκη

Tο Opel Mokka είναι ένα SUV που προορίζεται για καθημερινή χρήση στην πόλη, με τολμηρό και 100% αντισυμβατικό χαρακτήρα. Ξεχωρίζει τόσο με το παρουσιαστικό του, όσο και με το εκπληκτικό εσωτερικό με τις προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες. Η κορυφαία έκφραση αυτών συναντάται στους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ υπάρχει και η αμιγώς ηλεκτρική Mokka-e. Η τελευταία έχει ισχύ 136 ίππων και μεγάλη αυτονομία που αγγίζει τα 338 km, ώστε ο οδηγός να απαλλαγεί από το άγχος της φόρτισης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c50e00405e5ebb78bd5cbd68fdf4b476.JPG

Το Opel Crossland είναι το B-SUV που συνδυάζει την εντυπωσιακή σχεδίαση, με την πρακτικότητα και τους μεγάλους χώρους για όλη την οικογένεια. Στην τελευταία του εκδοχή είναι ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση Family Edition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo 110 ίππων και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Από το τολμηρό Vizor στη μάσκα μέχρι το απόλυτα εργονομικό εσωτερικό, το Crossland είναι το SUV που συνδυάζει εντυπωσιακή σχεδίαση και πρακτικότητα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/822c3b5f2a5362b37e1161a56a1b1a57.jpg

Η μεγαλύτερη από τις προτάσεις της Opel είναι το Grandland, ένα SUV με ξεχωριστή σχεδίαση, πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit και κορυφαίες καινοτομίες στην κατηγορία του. Η Opel προσφέρει πλήρη ελευθερία επιλογών στον αγοραστή όταν έρθει η στιγμή να διαλέξει τον κινητήρα του νέου του Grandland, με τις εναλλακτικές να περιλαμβάνουν οικονομικά στη χρήση σύνολα βενζίνης και πετρελαίου σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, αλλά και την κορυφαία επιλογή ενός plug-in υβριδικού συνόλου. Το τελευταίο μπορεί να αποδίδει 225 ίππους μόνο στους μπροστά τροχούς ή να φτάνει το άκρως εντυπωσιακό νούμερο των 300 ίππων, δύναμη η οποία περνάει και στους τέσσερις τροχούς για μέγιστες εκτός δρόμου ικανότητες, έντονες συγκινήσεις και ασύγκριτη ασφάλεια.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c009fa53fd1e1433f614cd17e922c84e.jpg

Πρωτοποριακές τεχνολογίες που αυξάνουν κατακόρυφα την ασφάλεια

Όλα τα SUV της Opel διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες και πλήθος συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα IntelliLux LED Pixel Lights. Αυτά τα φωτιστικά σώματα μπορούν να στρίβουν σύμφωνα με τη χάραξη του δρόμου ώστε να εξασφαλίζουν βέλτιστη ορατότητα στον οδηγό. Ακόμα, αν μπροστά από το αυτοκίνητο ή στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας υπάρξει κάποιο άλλο όχημα έχουν την ικανότητα να απενεργοποιούν μόνο ένα κομμάτι της δέσμης. Έτσι διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των χρηστών του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα ο οδηγός απολαμβάνει τα υψηλότερα επίπεδα φωτισμού.

Ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό των SUV της Opel είναι ότι μπορούν να βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι χάρη στην τεχνολογία Night Vision. Για την υλοποίησή της έχει χρησιμοποιηθεί μία κάμερα υπερύθρων η οποία σκανάρει συνεχώς το περιβάλλον και μπορεί να εντοπίσει ανθρώπους, ζώα ή άλλους χρήστες του δρόμου πολύ πριν αυτοί γίνουν ορατοί στο ανθρώπινο μάτι, ειδοποιώντας παράλληλα τον οδηγό για την ύπαρξή τους ώστε να κινείται με αυξημένη προσοχή.

Η Opel έχει αφουγκραστεί με τον καλύτερο τρόπο τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, εξελίσσοντας την γκάμα της με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές, φροντίζοντας να υπάρχει μία απάντηση για κάθε πρόκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο οδηγός του σήμερα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/af3ebe6463f3a63865efab961c69d0b2.jpg

Τώρα η Opel έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα μία επιθυμία, εκείνη για όσο το δυνατό περισσότερα χαρακτηριστικά με το χαμηλότερο κόστος, καθώς σε όλα τα SUV προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού αλλά και μείωση στην τελική τιμή, με το συνολικό όφελος να αγγίζει ακόμα και τα 2.000 ευρώ.

Πάρτε μια προσφορά για το Opel SUV που σας ενδιαφέρει ή επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο συνεργατών της σε όλη τη χώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...