Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή και την εγκατέλειψε σε live μετάδοση [video]

Την στιγμή του ρεπορτάζ, σε live σύνδεση από την Εγνατία Οδό, αυτοκίνητο χτύπησε γυναίκα και απομακρύνθηκε, λίγα μέτρα από τη δημοσιογράφο.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης της τηλεοπτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με το συνεργείο του καναλιού ΑΝΤ1, διέκοψαν τη σύνδεση με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς την ώρα που μιλούσαν, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα και την εγκατέλειψε.

Το ατύχημα έγινε λίγα μέτρα μακριά από τη δημοσιογράφο και τον τεχνικό του καναλιού, ο οποίος έστρεψε αμέσως την κάμερα προς το σημείο. Η γυναίκα κείτονταν στο οδόστρωμα, με τον οδηγό να έχει τραπεί σε φυγή. Ευτυχώς, διερχόμενοι σταμάτησαν και έσπευσαν σε βοήθεια, με τη ζωντανή σύνδεση της εκπομπής να διακόπτεται προκειμένου να καλέσουν την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Η πεζή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας κάποια τραύματα κυρίως στα πόδια. Το αυτοκίνητο που τη χτύπησε και την εγκατέλειψε ήταν σκούρας απόχρωση, πιθανότατα μαύρο ή μπλε. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό.

Δείτε το βίντεο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...