Tesla: Βρίσκει πωλητές «κλέβοντας» κόσμο από το service της!

Θέλοντας να ενισχύσει τη δραστηριότητά της, η Tesla… μετακινεί ορισμένους εργαζόμενους μεταξύ εντελώς διαφορετικών πόστων.

  • -
  • -

Η Tesla είναι χωρίς αμφιβολία, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο του αυτοκινήτου. Για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες, δεν είναι λίγες οι φορές που προχωρά σε… πρωτότυπες κινήσεις. Πριν από κάποιους μήνες είχε προσλάβει αρκετό κόσμο με σκοπό να τους εκπαιδεύσει για πωλητές. Ωστόσο, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους, μετακινήθηκαν στο κομμάτι της συντήρησης, κάνοντας service στα συνεργεία της.

Τώρα, ανακοινώνεται ότι οι εργαζόμενοι θα εγκαταλείψουν το συνεργείο και θα επιστρέψουν στην έκθεση, καθώς οι ανάγκες έχουν μεγαλώσει και η εταιρεία χρειάζεται περισσότερους πωλητές. Η εταιρεία αναφέρει ότι το δίκτυο των Superchargers αναπτύσσεται και το ενδιαφέρον για τα μοντέλα τους «φουντώνει» ακόμη περισσότερο. Λέγεται, ότι τα εργοστάσια έφτιαξαν περισσότερα Model 3 και Model S από τις παραγγελίες που είχαν, οπότε χρειάζονται προώθηση για να πουληθούν και να μην μείνουν σε stock.

Δείτε ακόμη: Η Tesla ανοίγει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα - Δείτε τις ειδικότητες και που θα στείλετε βιογραφικό

Αυτό μπορεί να έρχεται αντίθετο με τους πολύ μεγάλους χρόνους παράδοσης που έδινε η εταιρεία μέχρι πρότινος, λόγω υψηλής ζήτησης, όμως στα ξένα μέσα αναφέρεται ότι έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και η μετοχή της Tesla υποχώρησε όταν το απόθεμα των αυτοκινήτων μεγάλωσε σημαντικά. Αυτή τη στιγμή πάντως, αν κάνει κάποιος μια «βόλτα» στο επίσημο site της Tesla στη χώρα μας, θα δει ότι το κομμάτι της διαθεσιμότητας έχει βελτιωθεί.

Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, ορίζονται ημερομηνίες ακόμη και εντός του 2022, κατάσταση σημαντικά βελτιωμένη συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο κόσμος σύντομα θα αντιληφθεί την ύπαρξη μεγαλύτερου αποθέματος και οι πωλήσεις θα ανέβουν ξανά, οπότε η μάρκα θα αξιοποιήσει πολύ πιο αποτελεσματικά τους πωλητές της για να… σπρώξει τα ήδη έτοιμα αυτοκίνητα. Άλλωστε η Tesla δίνει ελάχιστες επιλογές παραμετροποίησης στα αυτοκίνητά της, απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...