Crossover με 410 λίτρα πορτμπαγκάζ και τιμή 17.000 € - Ποιο είναι;

Χαρακτηριστικά του, οι αποδοτικοί βενζινοκινητήρες, ο πλήρης εξοπλισμός αλλά και η δυνατότητα συνδυασμού με υβριδική τεχνολογία και αυτόματο κιβώτιο.

  • -
  • -

Αναζητώντας νέο αυτοκίνητο, κανείς δεν μπορεί να αδιαφορήσει για την κατηγορία των αστικών crossover. Πρόκειται για μοντέλα που μπορούν να ανταπεξέλθουν αντίστοιχα καλά τόσο εντός πόλης, όσο και εκτός αυτής, αφού δεν αρνούνται τα ταξίδια, ούτε τις περιπέτειες! Η νέα αυτή κατηγορία γνωρίζει μεγάλη ζήτηση, όμως υπάρχουν και αυτοκίνητα που ενώ είναι πληρέστατα, προσφέρονται με άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Το μοντέλο που διαλέξαμε σήμερα έχει ξεχωριστή σχεδίαση, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πολύ καλούς χώρους. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει τα πάντα, ενώ οι κινητήρες του είναι αποδοτικοί. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτόματο κιβώτιο ή υβριδική τεχνολογία δεν θα απογοητευτούν, αφού και τα δύο είναι διαθέσιμα στην γκάμα του! Οι λάτρεις της απλότητας όμως, μπορούν να «βολευτούν» και με τη βασική έκδοση των 16.940 €.  

Αναφερόμαστε στο Hyundai Bayon, το νέο crossover της Hyundai το οποίο έχει διαστάσεις αντίστοιχες ενός supermini, αλλά τον… αέρα ενός SUV. Η βασική έκδοση κινείται από έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων με 84 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο πεντάρι σασμάν. Ψηλότερα, έχουμε τον τρικύλινδρο turbo 1.0 T-GDΙ με 100 ίππους (6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT).

Από την άλλη, όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ήπια υβριδικού αυτοκινήτου μπορεί να διαλέξει το 1.0 T-GDI με 100 ίππους και τεχνολογία 48V Hybrid (χειροκίνητο σασμάν iMT 6 σχέσεων ή 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT), ενώ στην κορυφή υπάρχει ο ίδιος κινητήρας, επίσης υβριδικός και με τους ίδιους συνδυασμούς κιβωτίων, αλλά με 120 ίππους.

Το χαρισματικό crossover της Hyundai διατίθεται με 5 χρόνια εγγύηση χωρίς κανέναν χιλιομετρικό περιορισμό. Εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις του και τις τιμές μαζί με αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον εξοπλισμό και τις επιδόσεις του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...