Η Skoda αλλάζει σήμα! Δες τα 2 καινούργια και όλα τα παλιά σε Video

Η τσέχικη μάρκα ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές και το σήμα αποτελεί την πρώτη σελίδα στο νέο αυτό κεφάλαιο.

  • -
  • -

Η επόμενη γενιά μοντέλων της Skoda όπως φαίνεται απαλλάσσεται από το σήμα με το βέλος και το φτερό που βλέπουμε εδώ και χρόνια, αποκτώντας ένα νέο σύγχρονο logo. Στα πλαίσια την παρουσίασης του 7-θέσιου ηλεκτρικού concept, Vision 7S, αλλά και των σχεδίων της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, η Skoda έδειξε στο κοινό για πρώτη φορά, όχι ένα αλλά δύο νέα σήματα!

Skoda-logo-new-1

Το πρώτο θα είναι αυτό που θα βλέπουμε πάνω στα αυτοκίνητα της από το 2024 λογικά. Η 8η παραλλαγή από το ξεκίνημα της μάρκας, αλλάζει ριζικά αφήνοντας το χαρακτηριστικό σήμα με το βέλος και το φτερό, με το όνομα της εταιρείας να παραμένει με κεφαλαία γράμματα.

logo 2

Το κλασικό λογότυπο με το σήμα που μόλις αναφέραμε, ανανεώθηκε μεν, αλλά αποκλειστικά για χρήση σε digital περιβάλλον και επικοινωνία. Το τρισδιάστατο εφέ δίνει στην θέση του σε έναν πιο καθαρό σχεδιασμό δύο διαστάσεων με νέα απόχρωση του πράσινου. Πρόκειται για αντίστοιχη αλλαγή με αυτή που είδαμε στο σήμα της Volkswagen το 2019.

logo 1

Τα πρώτα μοντέλα που θα φέρουν το νέο logo θα έρθουν μέσα στο 2024. Εκείνη την περίοδο θα δούμε και το λανσάρισμα των νέων Superb και Kodiaq, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο έτος, οπότε είναι πολύ πιθανό να είναι και τα πρώτα που θα το φορέσουν.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πώς εξελίχθηκε το λογότυπο της Skoda μέσα στα 97 χρόνια ύπαρξης της μάρκας:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...