Ράλλυ Ακρόπολις: Μπήκαμε στο ΟΑΚΑ - Δες πώς φτιάχνεται η υπερειδική

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του OAKA καθώς ετοιμάζεται αν υποδεχθεί τα θηρία του WRC.

  • -
  • -

Ο εθνικός μας αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ απέχει λίγο πάνω από μία εβδομάδα και το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να υποδεχθεί τα φετινά θηρία. 200 εργαζόμενοι, 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, 4.000 τετραγωνικά μέτρα ξύλου, 120 τόνοι χάλυβα και 1.0004 μέτρα προστατευτικά στηθαία παίρνουν την θέση τους εντός του Ολυμπιακού Σταδίου, ώστε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου να δοθεί η εκκίνηση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και να διεξαχθεί η EKO Super Special Stage.

Εμείς βρεθήκαμε ήδη εκεί και είδαμε από κοντά τη διαμόρφωση της ασφάλτινης, παράλληλης ειδικής διαδρομής συνολικού μήκους 1,95 χλμ., που θα φιλοξενήσει τα 70 αγωνιστικά πληρώματα.

OAKA

Δείτε ακόμαΟι 70 συμμετοχές του Ράλλυ Ακρόπολις - Πόσοι Έλληνες τρέχουν;

Θυμίζουμε πως προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage @ OAKA συνεχίζεται από την πλατφόρμα του viva.gr με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ, ενώ, συνολικά 40.000 εισιτήρια έχουν μέση τιμή τα 18,5 ευρώ. Όσοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο γήπεδο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν απευθείας αυτό το εντυπωσιακό θέμα από την ΕΡΤ, καθώς και μέσα από το αφιερωμένο στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

oaka

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...