Tesla: Ανοίγουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα - Δες τις ειδικότητες

Η παρουσία της Tesla στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει πολύ πιο ισχυρή και η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προσωπικού στην Αθήνα.

  • -
  • -

Η Tesla είναι μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο στον χώρο του αυτοκινήτου, αλλά γενικότερα. Έφερε νέα δεδομένα, έσπρωξε με μεγάλη ώθηση την ηλεκτροκίνηση και βέβαια, έχει παρουσία στην Ελλάδα, με ένα πλήρες κέντρο service και παράδοσης νέων αυτοκινήτων. Επίσης, υπάρχει ένα ειδικό κέντρο εξέλιξης το οποίο εδρεύει στον «Δημόκριτο» της Αγίας Παρασκευής και εξειδικεύεται στον σχεδιασμό ηλεκτροκινητήρων και άλλων μηχανικών μερών που προορίζεται για το μελλοντικό ανθρωποειδές ρομπότ της εταιρείας.

Η Tesla ζητάει κόσμο στην Ελλάδα

Αυτή τη στιγμή, έχουν ανοίξει 10 θέσεις εργασίας για την Tesla στην Ελλάδα. Οι πέντε από αυτές αφορούν πλήρη και μόνιμη απασχόληση, ενώ οι υπόλοιπες πέντε απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να κάνουν την πρακτική τους, έχοντας θέση ασκούμενου. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται ότι η τοποθεσία της εργασίας είναι στην Αγία Παρασκευή Αττικής, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι αφορούν οι θέσεις εργασίας της Tesla;

Με μια ματιά στην αναλυτική λίστα, βλέπετε ακριβώς τους «τίτλους» που ψάχνει η διάσημη εταιρεία στη χώρα μας. Οι περισσότερες καταχωρήσεις αφορούν Μηχανολόγους Μηχανικούς αλλά και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Με ένα κλικ σε κάθε καταχώρηση, αναγράφονται αναλυτικές λεπτομέρειες για τα προσόντα που απαιτούνται (ξένες γλώσσες, προγραμματισμός, απαιτήσεις σε φυσική, γνώσεις ηλεκτρικών κυκλωμάτων κλπ), την απαραίτητη προϋπηρεσία και ένα mini job description βάσει των ευθυνών και των αρμοδιοτήτων.

Αν λοιπόν, είχατε πάντα όνειρο να δουλέψετε στην Tesla, τώρα ήρθε η ευκαιρία που περιμένατε. Στη σελίδα της εταιρείας μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις θέσεις εργασίας που άνοιξε η Tesla στη χώρα μας. Δείτε τι σας ενδιαφέρει, στείλτε το βιογραφικό σας και ευχόμαστε όλα να πάνε όπως επιθυμείτε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...