Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Renault Megane σε βενζίνη και diesel – Τιμές

Μικρές αισθητικές αλλαγές, περισσότερος εξοπλισμός και με δύο ολοκληρωμένους κινητήρες. Το νέο Renault Megane έφτασε στη χώρα μας.

  • -
  • -

Αν και βρισκόμαστε σε αναμονή για τον συνεχιστή του ονόματος Megane, το ηλεκτρικό Megane E-Tech, η Renault δεν παροπλίζει το υπάρχον μοντέλο. Μάλιστα, του δίνει και μια μικρή ώθηση με τη μορφή ανανέωσης, ώστε να το καταστήσει πιο επίκαιρο και ανταγωνιστικό. Το επιτυχημένο μικρό οικογενειακό της γαλλικής μάρκας επιστρέφει στην ελληνική αγορά, έχοντας δεχθεί διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις. Τα χαρακτηριστικά πίσω φωτιστικά σώματα ανασχεδιάστηκαν, το ίδιο και οι προφυλακτήρες.

Μπροστά, τα φώτα LED Pure Vision έχουν νέα γραφικά, ενώ νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου διάστασης από 16 έως και 18 ιντσών. Στο εσωτερικό βλέπουμε ότι εγκαταστάθηκε ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων της Renault με διάσταση οθόνης 10,2 ιντσών. Στην κεντρική κονσόλα η οθόνη αφής για το νέο σύστημα πολυμέσων Easy Link έχει διάσταση 7 ή 9 ιντσών, ενώ ανασχεδιασμένα είναι και τα χειριστήρια του κλιματισμού.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Renault Megane E-Tech Electric

Οι κινητήρες με τους οποίους θα είναι διαθέσιμο το ανανεωμένο Renault Megane είναι δύο. Ο τετρακύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας των 1.3 λίτρων TCe με 140 ίππους (260 Nm ροπή) και ο επίσης τετρακύλινδρος turbo, αλλά diesel των 1.5 λίτρων dCi με 115 ίππους (270 Nm ροπή). Ο βενζινοκινητήρας θα συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ο diesel όμως, προαιρετικά θα διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων EDC.

Οι εκδόσεις που θα γνωρίσουμε με το ανανεωμένο Renault Megane είναι η βασική Equilibre και η πιο «φορτωμένη» Techno. Οι τιμές ξεκινούν από τις 27.650 € για την έκδοση βενζίνης και από τις 29.950 € για την diesel με χειροκίνητο κιβώτιο. Ωστόσο να τονίσουμε ότι έγινε σημαντικό update στα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου με το πακέτο Easy Drive (Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Park Assist, Traffic Sign Recognition, Driver Drowsiness Detection και άλλα).

Ακολουθούν αναλυτικά οι τιμές του Renault Megane

  • 1.3 TCe 140 PS Equilibre: 27.650 €
  • 1.5 dCi 115 PS Equilibre: 29.950 €
  • 1.5 dCi 115 PS Equilibre EDC: 33.150 €
  • 1.5 dCi 115 PS Techno: 32.150 €
  • 1.5 dCi 115 PS Techno EDC: 35.350 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...