Ford Mustang Mach-E: Ψηφιακός θρύλος

Σήμερα είσαι συνεχώς on-line μέσω συσκευών όπως το κινητό και το smartwatch, οπότε θέλεις και από το αυτοκίνητο το ίδιο, με την Ford Mustang Mach-E να κάνει ακριβώς αυτό.

  • -
  • -

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford είναι ένα SUV που δανείζεται το θρυλικό όνομα του pony car που έχει αποτελέσει όνειρο πολλών. Σε αυτήν τοποθετείται και το πιο προηγμένο πακέτο συνδεσιμότητας που έχει υπάρξει ποτέ σε κάποιο μοντέλο της αμερικανικής μάρκας.

Εκτός από το όνομα έχει και τον σπορ χαρακτήρα που χαρακτήριζε ανέκαθεν την Mustang, με την ισχύ να κυμαίνεται από τους 269 εώς τους 487 ίππους στην έκδοση GT. Σε αυτήν οι επιδόσεις θυμίζουν supercar, καθώς το 0-100 km/h πραγματοποιείται μόλις σε 3,7 δευτερόλεπτα. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία που επιτυγχάνει, καθώς μπορεί να καλύψει μέχρι και 610 km πριν χρειαστεί στάση για φόρτιση, καθώς η χωρητικότητα της μπαταρίας φλερτάρει με τις 100 kWh (φτάνει τις 98,7 kWh).

PICK IT-CLICK IT

Τα «ψηφιακά θαύματα» της Ford Mustang Mach-E ξεκινούν ήδη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να την αγοράσεις, καθώς αυτό μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή μέσα από το κινητό, το tablet, το laptop ή τον υπολογιστή σου. Η Ford προσφέρει την δυνατότητα η αγορά της Mustang Mach-E να γίνει πλήρως ψηφιακά, χωρίς να απαιτείται να αλλάξεις το πρόγραμμά σου ώστε να βρεις χρόνο για κάποια επίσκεψη σε αντιπροσωπεία.

Μπαίνεις στο site που θα βρεις πατώντας εδώ και απλά αγοράζεις τη νέα Mustang Mach-E. Η διαδικασία που ακολουθείται ώστε να γίνει δική σου μία Ford Mustang Mach-E είναι τόσο απλή όσο και η ονομασία της. PICK IT-CLICK IT. Αυτό σημαίνει ότι απλά διαλέγεις πολύ γρήγορα και εύκολα την έκδοση του αυτοκινήτου που σου ταιριάζει, την διαμορφώνεις και την αγοράζεις. Μέσα σε λίγα λεπτά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0a90cbe39e2e646dd2b9bca037d1a6b3.jpg

Η πιο εξελιγμένη ψηφιακή πλατφόρμα, αποκλειστικά διαθέσιμη στην Mustang Mach-E

Αν η διαδικασία της αγοράς είναι «παιχνίδι», η πραγματική «ψηφιακή αποκάλυψη» έρχεται όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου και αρχίσεις να ζεις καθημερινά μαζί του.

Το βασικό στοιχείο μέσω του οποίου υλοποιούνται τα πάντα είναι το FORD SYNC 4A. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη με μεγάλη διαφορά ψηφιακή πλατφόρμα της Ford, η οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Mustang Mach-E.

Το Ford SYNC 4A είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο μέσω δικτύου cloud. Η συνδεσιμότητα μέσω δικτύου cloud παρέχει στο SYNC 4A έναν πιο προηγμένο σχεδιασμό διαδρομών καθώς και αναγνώριση φωνής συνομιλίας, ενώ η δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σου εξελίσσεται συνεχώς. Με την ασύρματη ενσωμάτωση smartphone, τη διαχείριση φόρτισης του ηλεκτρικού οχήματος, μια νέα οθόνη αφής 15,5” και πολλά άλλα, μπορείς να ζήσεις έναν εντελώς νέο κόσμο συνδεσιμότητας μέσω του αυτοκινήτου σου με το SYNC 4A.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7d742a2b2ca3464459a2301ff4b61990.jpg

Μια οθόνη αφής 15,5” με δυνατότητα διπλής εικόνας στην οθόνη, σου επιτρέπει να προβάλλεις και να διαχειρίζεσαι ταυτόχρονα διαφορετικές λειτουργίες. Το SYNC 4A έχει διπλάσια ισχύ και ταχύτητα επεξεργασίας από την προηγούμενη γενιά. Το σύστημα μπορεί να μάθει τις προτιμήσεις σου, να προσαρμόσει αυτόματα ό,τι προβάλλεται και να παρέχει χρήσιμες προτάσεις καθώς ταξιδεύεις.

Συνεχής, αυτόματη βελτίωση με ασύρματες ενημερώσεις

Φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το SYNC 4A είναι οι ασύρματες ενημερώσεις. Η χρήση των ασύρματων ενημερώσεων διασφαλίζει ότι το όχημά σου εξελίσσεται συνεχώς. Οι ασύρματες αναβαθμίσεις λογισμικού βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία του χρήστη μίας Ford Mustang Mach-E, προσθέτοντας με την πάροδο του χρόνου νέα χαρακτηριστικά και βελτιωμένες λειτουργίες. Αυτές οι ενημερώσεις είναι γρήγορες και εύκολες, ενώ τις περισσότερες φορές πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο χωρίς να ενοχλείται ο χρήστης.

Πάντα συνδεδεμένη μαζί σου

Ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Mustang Mach-E είναι ο τρόπος με τον οποίο ακολουθεί πιστά τον σύγχρονο τρόπο ζωής και είναι μαζί σου συνεχώς. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή FordPass. Συνδέοντας την Mustang Mach-E μέσω της εφαρμογής με το κινητό σου, μπορείς μέσω αυτού να βλέπεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το αυτοκίνητό σου, να το κλειδώσεις ή να το ξεκλειδώσεις, να προγραμματίσεις πότε θα ξεκινήσει να φορτίζει αλλά και πότε θα σταματήσει, να παρακολουθείς την πίεση των ελαστικών, να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για την υγεία του και να ρυθμίζεις την επιθυμητή θερμοκρασία της καμπίνας από πριν, ώστε όταν μπεις να μη χρειάζεται να περιμένεις αλλά να είναι ήδη έτοιμη.

Ακόμα, μέσω του τηλεφώνου μπορείς να επιλέγεις έναν προορισμό και να προγραμματίζεις την διαδρομή σου, με την εφαρμογή να λέει πού πρέπει να φορτίσεις ανάλογα με την απόσταση, τις συνθήκες, και το υπόλοιπο της μπαταρίας. Ως επιστέγασμα όλων των παραπάνω έρχεται η λειτουργία «Intelligent Range» η οποία εμφανίζει τα επίπεδα φόρτισης, την υπολειπόμενη απόσταση οδήγησης καθώς επίσης και τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης καθ' οδόν.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν δικά σου ακόμα πιο εύκολα, χάρη στην επιδότηση ύψους 8.000 ευρώ από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά. Πάτα εδώ και μάθε τα πάντα για τη νέα Ford Mustang Mach-E. 

Η Ford Mustang Mach-E φέρνει το θρυλικό όνομα στο σήμερα, ενώ η ίδια δημιουργεί τον δικό της θρύλο στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών και της συνδεσιμότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...