GOCAR Magazine #104: GOSAFE – Αφιέρωμα στην Οδική Ασφάλεια

Στις σελίδες του περιοδικού μας θα βρείτε ένα πλήρες και εκτεταμένο αφιέρωμα στην Οδική Ασφάλεια για το αυτοκίνητο, αλλά και την μοτοσικλέτα. Μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine!

  • -
  • -

Η Οδική Ασφάλεια είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες έχοντας σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις. Εξαρτάται άμεσα από την τεχνολογία των οχημάτων και από το επίπεδο των υποδομών, αλλά κυρίως από τον ίδιο τον άνθρωπο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί ως μέσο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, ετοιμάσαμε ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στην Οδική Ασφάλεια, το οποίο και μπορείτε να βρείτε στις σελίδες του νέου GOCAR Magazine. Αναλύουμε τομείς όπως η ενεργητική και η παθητική ασφάλεια, τι ακριβώς ισχύει για την ασφάλεια των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, σας παραθέτουμε σημαντικές οδηγικές συμβουλές, και σας ενημερώνουμε για πολλές επιπλέον πτυχές του εξαιρετικά νευραλγικού θέματος. Και όχι μόνο γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά και για τη μοτοσικλέτα! Ολόκληρο το εκτενές αφιέρωμα θα το βρείτε στις σελίδες του νέου μας τεύχους.

Αυτά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #104. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...