GOCAR Magazine #104: Με Mazda MX-5 στην Πάρνηθα

Ανεβαίνουμε τη θρυλική διαδρομή της Πάρνηθας με το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς και σας μεταφέρουμε το συναίσθημα της οδήγησης ενός γνήσιου roadster. Μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine!

  • -
  • -

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται υπερβολή, αλλά το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς είναι σήμερα ένα κλασσικό μοντέλο. Το πανάλαφρο και λιλιπούτειο σε διαστάσεις roadster της ιαπωνικής φίρμας, αποκαλύφθηκε το 1989, 33 ολόκληρα πριν και σίγουρα άλλαξε το ρου της ιστορίας για τις κατασκευές του είδους. Το MX-5 NA ή MKI, όπως προτιμάτε, αποτέλεσε την επιτομή του «fun to drive» μοντέλου. Με βάρος μικρότερο από ένα τόνο, έναν ζωντανό κινητήρα και σύστημα μετάδοσης της κίνησης από τους πίσω τροχούς, η δημιουργία της Mazda έγραψε τη δική της ιστορίας στην αυτοκίνηση. Αυτό ακριβώς το συναίσθημα προσπαθήσαμε να αναπαράγουμε και να βιώσουμε, ανεβαίνοντας τη θρυλική διαδρομή της Πάρνηθας με ένα άψογα συντηρημένο MX-5 πρώτης γενιάς. Το σχετικό άρθρο, μπορείς να διαβάσεις μόνο στο νέο μας τεύχος.

Αυτά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #104. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...