Εικόνα ΣΟΚ στην Αθήνα – Έβαλε το παιδί στην εταζέρα

Καθημερινά, στους ελληνικούς δρόμους συναντάμε απίστευτα πράγματα. Αυτό που κατέγραψε ο φακός όμως, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας δεν το έχουμε δει ξανά.

  • -
  • -

Είναι ποτέ δυνατόν ένας γονιός να θέσει σε τόσο σοβαρό κίνδυνο το σπλάχνο του. Κι όμως, σε αυτή τη χώρα, ακόμη και η ζωή του ίδιου μας του παιδιού, φαίνεται πως έχει ελάχιστη σημασία. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από την εικόνα που κατέγραψε ο φακός και δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Greekburgring στο facebook.

Όπως βλέπουμε, το παιδί, ηλικίας όχι πάνω από 10 ετών, έχει ξαπλώσει στο υψηλότερο σημείο των πίσω καθισμάτων, στο ύψος των προσκέφαλων. Ουσιαστικά, βρίσκεται στην εταζέρα, έχοντας βάλει τα ποδαράκια του στο ένα προσκέφαλο και το κεφάλι του στο άλλο.

paidi

Ένας κύριος, προφανώς ο μπαμπάς, οδηγεί το μαύρο Opel Corsa, αδιαφορώντας πλήρως για την οδική ασφάλεια του παιδιού. Το όχημα κινείται σε κεντρική οδό της Αθήνας, σε σημείο οπού βρίσκεται η Τροχαία.

Η φωτογραφία είναι συγκλονιστική και δείχνει την οδηγική παιδεία και κουλτούρα πολλών Ελλήνων. Ο άντρας προφανώς γνωρίζει πως αυτό που επιτρέπει στο αγοράκι να κάνει, είναι όχι απλά παράνομο, αλλά και επικίνδυνο. Αφενός δεν τον απασχολούν οι νόμοι και αφετέρου δεν τον νοιάζει τι θα συμβεί στο παιδάκι σε περίπτωση που πατήσει απλά το φρένο ή κάποιος τον χτυπήσει από πίσω.

Δες ποιο είναι το πρόστιμο αν το παιδί δεν φορά ζώνη ασφαλείας

Η λέξη «τραγικό» είναι λίγη για να εκφράσει τον παραλογισμό και τη συμπεριφορά αυτού του ενήλικα. Τελικά, η ανθρώπινη ανοησία δεν έχει όρια.

Πηγή: facebook Greekburgring

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...