Premium diesel compact SUV με κατανάλωση 4,5 lt/100km, μηδενικά Τέλη και τιμή 27.550 € - Ποιο είναι;

Ένα crossover με εντυπωσιακή, στιλάτη εμφάνιση, οικονομικό μοτέρ και off-road ικανότητες.

  • -
  • -

H κατηγορία των compact SUV έχει αποκτήσει εδώ και καιρό φανατικό κοινό και όχι αδίκως. Συνδυάζει πολλά θελκτικά χαρακτηριστικά από διάφορες κατηγορίες προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνήθως δεν θα σου αδειάσει και τις τσέπες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αυτοκινητοβιομηχανίες να επικεντρώνονται στην δημιουργία πληθώρας μοντέλων που να εφάπτονται στο συγκεκριμένο segment, με αποτέλεσμα να έχουμε μία επιλογή για όλους.

Ένα από τα πιο δυσεύρετα είδη σε αυτό το μέρος της αγοράς είναι οι κατασκευές με πιο premium προσανατολισμό. Αυτό συμβαίνει διότι πολλές φορές αυτή η προσέγγιση μπορεί να αυξήσει το κόστος σε βαθμό που να ξεφεύγει από το budget του μέσου αγοραστή αυτού του segment. Όχι όμως στην περίπτωση του μοντέλου που έχουμε επιλέξει σήμερα.

Αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα σικάτο crossover το οποίο ξεκινά από τις 23.800 € στις εκδόσεις βενζίνης και από τις 27.550 € ως diesel. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην βασική έκδοση των πετρελαιοκίνητων καθώς φαίνεται να αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Χαμηλή κτανάλωση, και χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας 

Γιατί; Ο 1.500άρης diesel των 100 ίππων συνδυασμένος με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων κινείται άκρως οικονομικά (4,5 lt/100km) για να διανύεται άφοβα αμέτρητα χιλιόμετρα, ενώ διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα και το κόστος συντήρησης μιας και απαλλάσσεται από τα Τέλη Κυκλοφορίας λόγω των χαμηλών εκπομπών ρύπων (118 gr/km).

Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών των 350 lt θα φροντίσει για όλες σας τις βαλίτσες, ενώ οι μαζεμένες διαστάσεις και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος κάνουν τις μετακινήσεις μέσα σε σοκάκια αλλά και σε εκτός δρόμου διαδρομές, παιχνιδάκι!

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση 1.5 BlueHDi 100 Be Chic του DS3 Crossback, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του γαλλικού μοντέλου που εξοπλίζεται με θερμικούς κινητήρες. Τέλος κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τα ίδια στοιχεία και για τις δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του μοντέλου που φέρουν την κωδική ονομασία E-Tense.

ds3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...