Ο νέος τιμοκατάλογος της Opel έχει και μειώσεις!

H Opel ανακοινώνει τον νέο της τιμοκατάλογο, στον οποίο ανάλογα το μοντέλο, συναντάμε κάποιες διαφορές στις τιμές και τις εκδόσεις.

  • -
  • -

Με μια από τις πιο πλήρεις γκάμες στην ελληνική αγορά, η Opel καταφέρνει να έχει εντυπωσιακές πωλήσεις και βέβαια, να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» των εξελίξεων. Η μάρκα με σήμα την αστραπή έβγαλε έναν καινούργιο τιμοκατάλογο, στον οποίο παρατηρούμε μερικές αλλαγές στις τιμές και τις εκδόσεις. Στον τιμοκατάλογο αναφέρονται αναλυτικά οι προτεινόμενες τιμές με φόρους, οι λιανικές τιμές προ φόρων, το τέλος ταξινόμησης κάθε έκδοσης αλλά και ο ΦΠΑ που επιβάλλεται στο αυτοκίνητο.

Μικρές αυξήσεις στο Corsa και το Mokka

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της Opel, τα Corsa και Mokka, έλαβαν μικρές αυξήσεις τιμών που «παίζουν» ανάλογα με την έκδοση. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για μικρές αυξήσεις της τάξεως των 100 €, ενώ αμετάβλητες παρέμειναν οι τιμές για το ηλεκτρικό Opel Corsa-e. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίσης ηλεκτρικό Mokka-e, έχει μειώσεις στις τιμές του κατά 300 €, σε όλες του τις εκδόσεις. Τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα της Opel έχουν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 50 kWh.

Crossland χωρίς τον ισχυρότερο diesel

Στην γκάμα του Opel Crossland παρατηρήσαμε ότι πλέον δεν είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις με τον τετρακύλινδρο turbo 1.5 diesel των 130 ίππων. Πρόκειται για την ισχυρότερη πρόταση με καύσιμο το πετρέλαιο, το οποίο ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Πλέον, το Opel Crossland διατίθεται αποκλειστικά με τον τετρακύλινδρο turbodiesel 1.5 λίτρων αλλά με 110 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

«Σταθερό» το Opel Astra

Το νεότερο μοντέλο στην γκάμα της Opel, το νέο Astra, δεν έλαβε ούτε αυξήσεις, ούτε μειώσεις στις τιμές του. Η γερμανική εταιρεία κράτησε όλες τις εκδόσεις στο ίδιο επίπεδο τιμής, είτε μιλάμε για το «απλό» Opel Astra με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, είτε για το ακριβότερο Plug-In Hybrid με τους 180 ίππους.

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Opel για τα επιβατικά μοντέλα της, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε στον αναλυτικό τιμοκατάλογο των επαγγελματικών αυτοκινήτων της.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...