Ουρακοτάγκος οδηγεί και βγαίνει βόλτα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο! [video]

Ένας γλυκύτατος θηλυκός ουρακοτάγκος πήρε ένα Renault Twizy και βγήκε τσάρκα. Σίγουρα το καλύτερο video που θα δείτε σήμερα!

  • -
  • -

Νομίζετε ότι η οδήγηση είναι… αποκλειστικά ανθρώπινο προνόμιο; Λάθος! Από ό,τι φαίνεται, μπορούν και άλλα είδη να κάτσουν πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου, όπως αυτός ο θηλυκός ουρακοτάγκος. H Rambo μπήκε σε ένα ηλεκτρικό Renault Twizy, το έβαλε μπροστά και ξεκίνησε να οδηγεί, με το video να αποκαλύπτει ότι το κάνει με χαρακτηριστική άνεση και δεξιότητα. Φυσικά δεν κινείται σε κανονικό δρόμο αλλά μέσα σε ένα πάρκο.

Το τελευταίο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εμπόδια. Η Rambo έχει την αντίληψη να στρίβει το τιμόνι όπως και όσο πρέπει για να ακολουθεί μια ασφαλή πορεία και μάλιστα… κρεμάει και το χέρι από το παράθυρο, έχοντας μια απίστευτα χαλαρή στάση που δείχνει ότι γνωρίζει τα μυστικά της οδήγησης. Άλλωστε, πρέπει να το έχει κάνει πολλές φορές! Το video έρχεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα, το Ντουμπάι.

Δείτε ακόμη: Renault Twizy κάνει... κόντρα με Mercedes-AMG GTR 

Μέσα σε μερικές μόλις ημέρες, το video κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Λογικό, αν σκεφτούμε ότι δεν είναι και συνηθισμένο θέαμα να βλέπουμε έναν ουρακοτάγκο πίσω από το τιμόνι ενός Renault Twizy! Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο πόλης της Renault κινείται από έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα 16 ίππων και 57 Nm ροπής. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως τα 80 km/h και έχει αυτονομία περίπου στα 90 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Είμαστε σίγουροι ότι η Rambo αδιαφορεί πλήρως για όλα αυτά και το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι να βγαίνει ήρεμες βόλτες στο πάρκο με το προσωπικό της μέσο μετακίνησης!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...