Supermini που καίει CNG, έχει μηδενικά Τέλη και τιμή 19.000 € - Ποιο είναι;

Με compact διαστάσεις και ελάχιστο κόστος για ανεφοδιασμό, κάνει όλες σας τις μετακινήσεις εύκολες και κυρίως οικονομικές.

  • -
  • -

Οι καλές εποχές που πηγαίναμε στο βενζινάδικο και λέγαμε «βάλε 20 ευρώ!» έχουν τελειώσει, καθώς ένα 20άρικο πλέον είναι ζήτημα αν αντιστοιχεί σε 100 km αυτονομίας. Βλέποντας την αντλία να καλπάζει προς τα 100 ευρώ εάν κάνεις το λάθος και ζητήσεις «γέμισμα» αναρωτιέσαι – υπάρχει αυτοκίνητο που να μην χρειάζεται μία μικρή περιουσία για να κινηθεί; Κι όμως υπάρχει και η λύση βρίσκεται στο καύσιμο. Με την βενζίνη να έχει βρίσκεται ακόμα στα ύψη, είναι μια καλή ώρα να πειραματιστείς και με κάτι που ονομάζεται φυσικό αέριο!

Αν και λόγω των συνθηκών η τιμή του βρίσκεται σε σχετικά υψηλό επίπεδο επίπεδα (1,11 €/kg), συνεχίζει να είναι αρκετά φθηνότερο από την βενζίνη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση από κάθε καύσιμο. Στο αυτοκίνητο που έχουμε επιλέξει σήμερα για παράδειγμα, η κατανάλωση βρίσκεται στα μόλις 3,5 kg/100 km σύμφωνα με τον κατασκευαστή, προσφέροντας έτσι εξωπραγματικό χαμηλό κόστος χρήσης. Με μόλις 3,88 € μπορείς να διανύσεις 100 km, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να «οργώσεις» την Ελλάδα και να μην σου κοστίσει σχεδόν τίποτα.

Το χαμηλό κόστος χρήσης όμως δεν σταματά εκεί, καθώς χάρη στις επίσης ελάχιστες εκπομπές CO2 (102 gr/km), το συγκεκριμένο μοντέλο απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Η κίνηση παρέχεται από ένα αποδοτικό turbo μοτέρ διπλού καυσίμου (βενζίνη/CNG) 1.000 κυβικών με απόδοση 90 ίππους και 160 Nm ροπής.

Πρόκειται για το Seat Ibiza στην έκδοση 1.0 TGI Buisiness η οποία κοστίζει μόλις 19.090 €. Το οικονομικό supermini έρχεται με πλούσιο εξοπλισμό για το φάσμα τιμής στο οποίο κινείται.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για αυτή την έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του ισπανικού supermini.

ibiza

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...