GOCAR Magazine #103: Δοκιμάζουμε τη δίλιτρη εκδοχή του Mazda MX-5

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine δοκιμάζουμε το Mazda MX-5 με τον δίλιτρο κινητήρα και το φωτογραφίζουμε μαζί με ένα Miata πρώτης γενιάς, κάνοντας και τις αναπόφευκτες συγκρίσεις του χθες με το σήμερα.

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι στο αέρα και διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν! Ένα από τα θέματα που ξεχωρίζουν στην ύλη του περιοδικού μας είναι η δοκιμή του νέου Mazda MX-5. Στη διάθεση μας έχουμε την ισχυρότερη εκδοχή του ιαπωνικού roadster με τον δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 184 ίππων! Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του MX-5 και δεν είναι υπερβολή πως ταιριάζει απόλυτα στο διθέσιο ελαφρύ αμάξωμα. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου άρθρου εντοπίζεται στην παρουσία και ενός Mazda MX-5 πρώτης γενιάς, με το οποίο και έγιναν οι αναπόφευκτες συγκρίσεις του χθες με το σήμερα. Βλέπετε, η 4η γενιά του ιαπωνικού roadster ακολουθεί τις βασικές αρχές και τη φιλοσοφία του μοντέλου που άλλαξε τις ισορροπίες στην κατηγορία όταν παρουσιάστηκε το 1989.

Το άρθρο με τα δύο Mazda MX-5 και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #103. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...