Γιώργος Πρίντεζης: To νέο του αυτοκίνητο με πάνω από 500 ίππους - Ποιο είναι;

Με μια νέα φωτογραφία στο Instagram, ο Γιώργος Πρίντεζης μας δείχνει το νέο του αυτοκίνητο, μαζί με την εταιρεία που εμπιστεύεται για το leasing του.

  • -
  • -

Εκτός από γνωστός μπασκετμπολίστας, ο Γιώργος Πρίντεζης είναι και μεγάλος fan της αυτοκίνησης. Από τα χέρια του έχουν περάσει διάφορα οχήματα, με αποκορύφωμα ένα βελτιωμένο Nissan GT-R με 800 ίππους. Πλέον αποφάσισε να πάει σε κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο βέβαια είναι σε θέση να προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, μέσω της οποίας μας δείχνει ποιο είναι το νέο του αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα Tesla Model 3 Performance, ένα ηλεκτρικό με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, που προσφέρουν συνδυαστικά περισσότερους από 500 ίππους. Το εντυπωσιακό Model 3 θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει με άνεση τον ύψους 2,06 μ. αθλητή, ενώ κόβει την ανάσα με το πάτημα του γκαζιού. Φυσικά, δεν συγκρίνεται με το Nissan GT-R, ωστόσο η διαφορά είναι ότι στο Tesla, λόγω της ηλεκτρικής του φύσης, η ροπή παρέχεται ακαριαία και η επιτάχυνση σοκάρει.

 

Στη συνέχεια της δημοσίευσής του, ο Γιώργος Πρίντεζης βάζει ένα… κουίζ στους followers του. Τους ρωτάει ποια εταιρεία εμπιστεύθηκε για το leasing του αυτοκινήτου του, δίνοντας και μια μικρή βοήθεια: F _ _ _ _ _ R! Το βρήκατε; Μα φυσικά είναι η FlexCar, η πιο ευέλικτη εταιρεία leasing στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει δυνατότητα επιστροφής του οχήματος όποτε θέλει ο πελάτης, άμεση αγορά του αν το επιθυμεί πριν λήξει το συμβόλαιο ή αλλαγή αυτοκινήτου, χωρίς καμία κρυφή χρέωση! Δείτε εδώ τη διαδικασία για να αποκτήσετε και εσείς ένα αυτοκίνητο από τη FlexCar, από τον πληρέστατο στόλο επιβατικών και επαγγελματικών της. Ποιο είναι το καλύτερο; Είναι ετοιμοπαράδοτα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...