GOCAR Magazine #103: Δοκιμάζουμε το νέο Opel Astra!

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine οδηγούμε τη νεότερη γενιά του Opel Astra και απαντάμε στο ερώτημα αν είναι το καλύτερο που παρουσιάστηκε ποτέ!

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι στο αέρα και ήδη διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν! Το μοντέλο που δεσπόζει στο εξώφυλλο και φυσικά συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη θεματολογία του περιοδικού, είναι το νέο Opel Astra. Η έκτη γενιά του γερμανικού hatchback σχεδιάστηκε ουσιαστικά από λευκό χαρτί και πλέον αποτελεί έναν ισχυρό παίκτη στην κατηγορία. Όπως καταλαβαίνει κανείς από τις φωτογραφίες, το Astra έχει μεταμορφωθεί σε σχέση με το παρελθόν, ακολουθώντας τη νεότερη φιλοσοφία Opel Vizor της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο τεύχος #103 του GOCAR Magazine μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και να δείτε το βίντεο του νέου Opel Astra. Αυτά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #103. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...