Αγορά αυτοκινήτου με χρηματοδότηση: Πώς υπολογίζω τη δόση και το συνολικό κόστος;

Επειδή η αγορά μετρητοίς είναι κάτι άγνωστο για μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού, έλα να υπολογίσουμε μαζί τι θα γίνει με τις δόσεις.

  • -
  • -

Η διαμόρφωση της δόσης είναι ένας από τους ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες στην απόφαση κάποιου σχετικά αν θα αγοράσει ένα αυτοκίνητο ή όχι.

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου για πολύ μεγάλο ποσοστό των αγοραστών αποτελεί σημαντική απόφαση, για την λήψη της οποίας κάνουν εκτενή έρευνα με ανάγνωση άρθρων, θέαση video και φυσικά test drive, να είναι κομμάτια αυτής της έρευνας.

Επειδή είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που μπορούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο πληρώνοντας ολόκληρο το αντίτιμο «τοις μετρητοίς», ένας ακόμα παράγοντας που λαμβάνει υπόψη ο υποψήφιος αγοραστής ενός από τα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά είναι σε ποιο ύψος θα διαμορφωθεί η δόση που θα καλείται να πληρώνει.

Δείτε ακόμα: Βρείτε το οικονομικότερο καύσιμο σε ένα πρατήριο κοντά σας

Το ποσό αυτό επηρεάζεται από μια ποικιλία παραγόντων όπως τα χρήματα που θα δοθούν ως προκαταβολή, την περίοδο αποπληρωμής που θα επιλέξει ο αγοραστής, δηλαδή για πόσους μήνες θα καταβάλλει δόση ώστε να εξοφλήσει το αυτοκίνητο. Φυσικά από τους πιο σημαντικούς παράγοντες είναι και το ύψος του επιτοκίου που θα έχει το δάνειο το οποίο θα του χορηγηθεί.

Με τα χρηματοδοτικά των εταιρειών να είναι κάπως μπερδεμένα, το GOCAR δίνει τη λύση καθώς διαθέτει πλατφόρμα στην οποία με την καταχώριση μερικών απλών στοιχείων, μπορείτε να βρείτε με πολύ μικρή απόκλιση πόσο θα είναι η μηνιαία δόση που θα πληρώνετε για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Δείτε την πλατφόρμα του GOCAR πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...