Top 10 Μοντέλα 26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

Άλμα στην κορυφή για το Suzuki Vitara!

  • -
  • -

Μεγάλη επιστροφή έκανε το Suzuki Vitara το οποίο είχε πέσει στην τέταρτη θέση την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τώρα βρήκε τον τρόπο να ανέβει και πάλι στον θρόνο, μία θέση που έχει καταλάβει πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR.

Για να τα καταφέρει εκθρόνισε το Toyota Yaris Cross, με το μοντέλο των Ιαπώνων να μην απομακρύνεται πολύ καθώς έμεινε μόλις δεύτερο. Το βάθρο συμπληρώνει το Hyundai Tucson, με την τέταρτη θέση να ανήκει και πάλι στην εταιρεία που κατέκτησε την κορυφή, αυτή τη φορά με το Suzuki S-Cross.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Άνοδο σημείωσε και το Cupra Formentor καθώς βρέθηκε στην πέμπτη θέση, μπροστά από το Toyota Yaris. Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται από τα Peugeot 2008, Hyundai Kona, Dacia Duster και Renault Clio.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...