Κόντρες στο Χαλάνδρι; Νεκρός 18χρονος, στον εισαγγελέα 19χρονος [video]

Ένας νέος άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο στο Χαλάνδρι.

  • -
  • -

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Ιουνίου, στο Χαλάνδρι επί της οδού Παπανικολή, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 18χρονου οδηγού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπήρχαν δύο αυτοκίνητα. Ο οδηγός του ενός από αυτά, έχασε τον έλεγχο κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και το όχημα προσέκρουσε πάνω σε δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις τον 18χρονο.

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπεσε από τον 3ο όροφο - Δύο νεκροί

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Open, στο άλλο αυτοκίνητο βρίσκονταν οι φίλοι του, που σοκαρισμένοι βγήκαν από το όχημά τους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, καθώς ο νεαρός είχε εγκλωβιστεί. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, ο 18χρονος έκανε κόντρες με ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 19χρονος φίλος του, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...