Αυτοκίνητο πόλης με κάτω από 5 lt/100km, μηδενικά Τέλη, πλούσιο εξοπλισμό και τιμή 16.000 € - Ποιο είναι;

Το παρκάρεις εύκολα στο κέντρο, δεν σε «ρίχνει έξω» με την κατανάλωσή του και οι χώροι του δεν θα απογοητεύσουν ακόμη και αν πρέπει να μπουν μέσα τέσσερις ενήλικες.

  • -
  • -

Οι απαιτήσεις μας από τα αυτοκίνητα πόλης έχουν ανέβει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Κάποτε, αρκούσε να ήταν φτηνά και να μην καίνε πολύ καύσιμο. Σήμερα θέλουμε να μπορούν να μας πάνε και ένα κοντινό ταξιδάκι, να έχουν καλό εξοπλισμό για να μη μας λείπει τίποτα στην καθημερινότητά μας και να προσφέρουν όσο το δυνατό καλύτερη ασφάλεια, τομέας που πλέον -δικαίως- λαμβάνει πολλή προσοχή από τους κατασκευαστές και τους αγοραστές.

Το συγκεκριμένο μοντέλο τα καταφέρνει εξαιρετικά σε όλους αυτούς τους τομείς. Διατίθεται με τρεις κινητήρες, δύο ατμοσφαιρικούς και έναν turbo. Με κυβισμό 1.0 ή 1.2 λίτρα, η ισχύς είναι 67, 84 ή 100 ίπποι. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο, αλλά και μεταξύ πέντε εκδόσεων εξοπλισμού. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, μιλάμε για το πολυτάλαντο Hyundai i10.

Τα επίπεδα Fresh και Style απευθύνονται σε όσους θέλουν να πάρουν τα μέγιστα του value for money χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ τα Premium και Distinctive, σε εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν την παραμικρή παραχώρηση σε εξοπλισμό. Τώρα, εκείνοι που θέλουν να ανακαλύψουν και τις σπορ πτυχές της προσωπικότητας του μικρού Hyundai, υπάρχει και η έκδοση N-Line που εκτός από την πλήρη λίστα στοιχείων άνεσης και ασφάλειας, έχει και «αγριεμένη» εμφάνιση.

H τελευταία είναι και η μοναδική που διατίθεται με τον turbo 1.000άρη κινητήρα των 100 ίππων, που είναι και ο ισχυρότερος στην γκάμα. Οι τιμές του Hyundai i10 ξεκινούν από τις 16.190 €, ενώ για το αυτόματο, υπολογίστε 16.890 €. Ο 1.200άρης τετρακύλινδρος κινητήρας των 84 ίππων ξεκινάει από τις 16.740 €, ενώ ο turbo 1.0 T-GDI των 100 ίππων, κοστίζει 19.390 €, αλλά στην πληρέστατη έκδοση N-Line. Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του Hyundai i10.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...