Υβριδικό στιλάτο crossover με 5,6 lt/100 km κατανάλωση - Ποιο είναι;

Είναι από τις περιπτώσεις που το στιλ και η φινέτσα συνδυάζονται άψογα με την αποδοτικότητα!

  • -
  • -

Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει το στιλ και τη φιλοσοφία της. Στην περίπτωση του 500 η Fiat επέλεξε έναν συνδυασμό που ισορροπεί ανάμεσα στο ρετρό και το σύγχρονο. Στοιχεία από το παρελθόν έχουν «παντρευτεί» ιδανικά με σύγχρονες πινελιές, χαρίζοντας του ένα μοντέρνο, αλλά διαχρονικό σχήμα. Η ιδιαιτερότητα της νέας γενιάς του 500 είναι ότι προσφέρεται σε διαφορετικά αμαξώματα, καλύπτοντας μεγαλύτερος του αγοραστικού κοινού. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση που συνοδεύεται από το γράμμα «X» ξεχωρίζει για τα crossover χαρακτηριστικά της.

To 500X είναι δυναμικό, περιπετειώδες, αλλά και στιλάτο, το 500X προσφέρεται σήμερα και με το νεότερο υβριδικό σύνολο του Group. Το σύστημα υβριδικής τεχνολογίας 48V έχει ως βάση έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και 240 Nm ροπής. Το υβριδικό σύνολο συμπληρώνουν ο ηλεκτροκινητήρας των 15 kW (20 ίπποι), καθώς και ένας μικρότερος BSG, ο οποίος προσφέρει αθόρυβη και άμεση εκκίνηση του θερμικού κινητήρα.

Συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων, και εκτός από τις καλές επιδόσεις (9,4 sec 0-100km/h) χαρίζει στο 500Χ χαμηλή κατανάλωση (5,6 lt/100km). Προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις, με την βασική να ξεκινάει από τα 27.000 €. Σε οικονομοτεχνικό επίπεδο σημειώστε ότι έχει χαμηλά τέλη (83€), ενώ ελεύθερη είναι η πρόσβαση στο δακτύλιο. Επιπλέον, το ιταλικό SUV είναι διαθέσιμο και σε πιο προσιτές εκδόσεις. Ο τιμοκατάλογος ξεκινάει από τις 21.800 € με turbo βενζινοκινητήρα 120 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ διατίθεται και diesel 1.3 λίτρων με 95 ίππους και τιμή 22.900 €. 

Δείτε πόσο κοστίζει το FIAT 500X σε όλες τις εκδόσεις του, αλλά και ακόμη 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...