Η Ford Mustang Mach-E σε συνδέει με το μέλλον

Το σπορ ηλεκτρικό crossover ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και μπορεί να γίνει δικό σου πιο εύκολα από ποτέ με τα προγράμματα Ford Lease.

  • -
  • -

Η Ford Mustang Mach-E είναι το ηλεκτρικό crossover που αναβιώνει το όνομα και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της θρυλικής Mustang. Το μυώδες αμάξωμα και οι εκρηκτικές επιδόσεις συνδυάζονται με την αιχμή της τεχνολογίας της Ford. Ο εξοπλισμός προσφέρει ό,τι μπορεί να χρειαστείς σε επίπεδο συνδεσιμότητας, για να κάνει την καθημερινή συμβίωση με το αυτοκίνητο πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και πιο ασφαλή.

Ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία

Μέσα από την οθόνη αφής 15,5” που δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα, στη Mustang Mach-E απολαμβάνετε τα εντυπωσιακά γραφικά και το εύκολο στη χρήση μενού του συστήματος Ford SYNC 4A, του πληρέστερου και πιο εύχρηστου infotainment της αγοράς. Η σύνδεση του smartphone με το αυτοκίνητο γίνεται αυτόματα, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης καλωδίου, μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Με αυτό τον τρόπο, η εμπειρία χρήσης γίνεται καλύτερη και ασφαλέστερη, αφού όλες οι συμβατές εφαρμογές του κινητού μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη του αυτοκινήτου. Παράλληλα, η θέση ασύρματης φόρτισης στην κεντρική κονσόλα κρατά το smartphone διαρκώς φορτισμένο.

Ford

Σε ένα πολυτελές, σπορ και αμιγώς ηλεκτρικό όχημα δεν θα μπορούσε να μπει σε δεύτερη μοίρα το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Στην Mustang Mach-E έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας τραγούδια μέσα από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές streaming. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να τα απολαύσετε στα 10 ηχεία του υψηλής ευκρίνειας ηχοσυστήματος B&Ο που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Η σύνδεση στο διαδίκτυο σημαίνει επίσης πως μπορείτε να ακούσετε ψηφιακά ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο, αλλά και να ενημερωθείτε για τον καιρό λαμβάνοντας τις πιο πρόσφατες μετεωρολογικές προβλέψεις στην οθόνη του infotainment.

Είστε πάντα on-line

Καθ’ όλη τη διάρκεια της οδήγησης, το αυτοκίνητο παραμένει συνδεδεμένο με το cloud. Έτσι, το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση, προτείνοντας τις καλύτερες διαδρομές. Επιπλέον, το σύστημα «IntelligentRange» υπολογίζει με ακρίβεια την αυτονομία βάσει των συνθηκών της διαδρομής, και προτείνει στον οδηγό τα κοντινότερα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, αν χρειάζεται.

Ford

Βέβαια, με αυτονομία που φτάνει μέχρι τα 610 km, οι επισκέψεις σε φορτιστή με τη Mustang Mach-E δεν είναι και τόσο συχνές. Η ακτίνα δράσης της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα βενζινοκίνητο όχημα. Όταν χρειαστεί επιπλέον ενέργεια, ένας ταχυφορτιστής υψηλής ισχύος μπορεί να προσθέσει 119 km αυτονομίας σε μόλις 10 λεπτά, έτσι ώστε να συνεχίσετε το ταξίδι σας μετά από ένα πολύ σύντομο διάλειμμα. Όσον αφορά τους διαθέσιμους φορτιστές, οι ιδιοκτήτες Mach-E έχουν πολλές επιλογές καθώς απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο FordPassChargingNetwork, και ειδικές εκπτώσεις στα δίκτυα NewMotion και IONITY.

Μέσα από την εφαρμογή FordPass, ο ιδιοκτήτης μιας Mustang Mach-E έχει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στα δάχτυλά του, από όπου και να βρίσκεται. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να εντοπίσει τη θέση της Mach-E, να κλειδώσει ή να ξεκλειδώσει τις πόρτες, να προγραμματίσει την επόμενη διαδρομή του, να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό για να δημιουργήσει την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα πολύ πριν μπει στο αυτοκίνητο, και να ενημερωθεί για το επίπεδο φόρτισης, την πίεση των ελαστικών κ.ά.

Ford

Συνεχής αυτοβελτίωση

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό του Ford SYNC 4A είναι πως γίνεται ακόμα καλύτερο με την πάροδο του χρόνου, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνει αυτόματες αναβαθμίσεις λογισμικού (over-the-air updates). Ενημερώσεις που βελτιώνουν τη χρηστικότητα και προσθέτουν νέες λειτουργίες στο αυτοκίνητο είναι διαθέσιμες μέσω Wi-Fi, στο χώρο και το χρόνο που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης. Για παράδειγμα, πρόσφατα η Ford αναβάθμισε την Mustang Mach-E αυξάνοντας την ικανότητα ρυμούλκησης στα 1.000 kg, μειώνοντας το χρόνο φόρτισης και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά της λειτουργίας one-pedal driving. Κι όλα αυτά, με μια απλή αναβάθμιση over-the-air!

Κορυφαία Ασφάλεια

Πέρα από τα χρηστικά στοιχεία άνεσης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που παρέχει η Mach-E, η τεχνολογία υπηρετεί και την ασφάλεια, κάτι που επιβεβαιώνει και η κορυφαία βαθμολογία 5 αστέρων στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP. Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης αναλαμβάνουν όλη τη δύσκολη δουλειά, κάνοντας ευκολότερη την οδήγηση τόσο στην πόλη, όσο και στο ταξίδι. Το αυτοκίνητο θα φρενάρει αυτόματα όταν χρειαστεί, θα ενεργοποιήσει τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες, θα παραμείνει στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και θα διατηρήσει σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα λειτουργώντας ως φύλακας άγγελος του οδηγού και των επιβατών. Επιπλέον, το σύστημα ActiveParkAssist θα εντοπίσει την κατάλληλη θέση στάθμευσης και θα παρκάρει τη Mustang Mach-E αυτόματα, με απόλυτη ακρίβεια.

Ford

Σπορ καταβολές

Για το τέλος αφήσαμε ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό μιας Mustang: την οδηγική απόλαυση. Η Ford δεν επέλεξε τυχαία να χρησιμοποιήσει ένα θρυλικό όνομα για το ηλεκτρικό της crossover. Η Mach-E στέκεται περήφανα στο ύψος τον περιστάσεων τιμώντας το οδηγοκεντρικό προφίλ της εταιρείας. Με ισχύ που φτάνει του 487 PS στην έκδοση GT, επιτάχυνση που σε κολλάει στο κάθισμα και ενεργή ανάρτηση MagneRide για κορυφαίο κράτημα, ο οδηγός της Mach-E βιώνει συγκινήσεις που δυσκολεύεται να πιστέψει πως προκύπτουν από ένα οικογενειακό crossover.

Εύκολη απόκτηση

Η Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με μπαταρία 75 ή 98 kWh, σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού: Base, AWD, GT. Και μέσα από το προνομιακό πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease, η απόκτηση μιας Mustang Mach-E είναι ακόμα πιο εύκολη. Σε σύγκριση με την αγορά, η μίσθωση απαιτεί ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, ενώ το σταθερό μίσθωμα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος καλύπτει τα κόστη συντήρησης, ασφάλειας, και οδικής βοήθειας. Ενδεικτικά, μπορείτε σήμερα να μισθώσετε μια Mach-E με προκαταβολή €12.400 και μηνιαίο μίσθωμα €639 για 48 μήνες (+ΦΠΑ), κάνοντας δικό σας ένα από τα πιο ποθητά μοντέλα της αγοράς.

Είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο της Mustang Mach-E; Μάθετε περισσότερα για αυτήν ή επικοινωνήστε με έναν επίσημο έμπορο Ford.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...