Πόσο κοστίζουν τα ηλεκτρικά scooter της Silence στην Ελλάδα;

Η Silence είναι μια εταιρεία η οποία έχει ηλεκτρικά scooter και πολύ μικρά αυτοκίνητα πόλης στην γκάμα της. Πλέον τα μοντέλα της έρχονται και στην Ελλάδα. Αυτές είναι οι τιμές τους.

  • -
  • -

Η Silence έχει καταγωγή από την Ισπανία και πλέον απέκτησε επίσημη παρουσία στη χώρα μας μέσω της Kosmoride, θυγατρική εταιρεία της Kosmocar. Τα ηλεκτρικά scooters, που αποτελούν και τα βασικά προϊόντα της SILENCE, διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις, με την τελική ταχύτητα είτε στα 45 χλμ./ώρα, και μπορούν να οδηγηθούν από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, είτε στα 90-110 χλμ./ώρα. Η αυτονομία τους φτάνει έως και τα 149 χιλιόμετρα.

Η φόρτιση των SILENCE γίνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση φορτιστών. Η μπαταρία μπορεί να μετακινηθεί, χάρη στους ενσωματωμένους τροχούς και τη λαβή που διαθέτει ενώ φορτίζεται σε μια κοινή πρίζα σούκο. Χάρη στον on board φορτιστή των 600W θα έχει φορτίσει στο 100% της χωρητικότητάς της μέσα σε 5 ώρες. Για πλήρως οικολογικές και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ.

Δείτε ακόμα: Silence: Στην Ελλάδα το μικρό ηλεκτρικό πόλης με τελική 90 km/h

Αυτές είναι οι τιμές των ηλεκτρικών scooters της εταιρείας στην Ελλάδα.

Kosmoride

Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς την κρατική επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά, η οποία μέχρι πρότινος ήταν 20% επί της Λιανικής Τιμής Προ Φόρων (Λ.Τ.Π.Φ.) με ανώτατο ποσό τα 800 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...