Hyundai Kona: Ένα B-SUV υβριδικό, ηλεκτρικό και σπορ - Δείτε όλες τις εκδόσεις

Το κορεατικό μοντέλο προσφέρει ίσως την πληρέστερη γκάμα κινητήριων συνόλων στην B-SUV κατηγορία. Δες τες όλες εδώ.

  • -
  • -

Εάν ψάχνεις ένα αυτοκίνητο με πληθώρα επιλογών από πλευράς οικονομικών κινητήρων για να διαλέξεις, με χώρους αλλά ταυτόχρονα και compact διαστάσεις, ενώ ταυτόχρονα φέρει και το crossover στοιχείο που αναζητούν όλοι πλέον, οι επιλογές σου είναι σχετικά ξεκάθαρες. Όταν μάλιστα δεν θες να ξοδέψεις και μία περιουσία ώστε να έχεις και μία σχετικά πλούσια έκδοση, η B-SUV κατηγορία είναι ότι πρέπει για σένα. Και ποιο καλύτερο μέλος της, από το Kona, το δημοφιλές μοντέλο της Hyundai που είναι διαθέσιμο τόσο με αποκλειστικά θερμικά κινητήρια σύνολα απόδοσης 120 έως και 280 ίππων, με ήπια υβριδικά σύνολα, full hybrid σύνολα, ακόμη και αμιγώς ηλεκτροκίνητα.

kona

Με λίγα λόγια το Kona έχει μία έκδοση για όλους, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 19.290 ευρώ για την βασική έκδοση με τον 1.000άρη κινητήρα βενζίνης των 120 ίππων. Στην συνέχεια υπάρχουν επιλογές που συνδυάζουν το ίδιο μοτέρ με ήπια υβριδική τεχνολογία, χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο, ενώ η ισχυρότερη έκδοση των 198 ίππων έρχεται και ως τετρακίνητη.

kona

Κάπου στην μέση βρίσκομαι και το Kona Hybrid, την full υβριδική έκδοση του B-SUV, η οποία αποδίδει 141 ίππους, χαρίζει χαμηλή κατανάλωση, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και ξεκινά από 25.090 ευρώ. Αν τώρα ούτε αυτό το επίπεδο εξηλεκτρισμού σας φαίνεται αρκετό, υπάρχει πάντα και η επιλογή του Kona Electric. Η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του κορεατικού μοντέλου ξεκινά από μόλις 25.588 ευρώ μετά και την εφαρμογή της επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Το κόστος αυτό αναλογεί στην βασική έκδοση με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και την μικρή μπαταρία των 39 kWh. Οι τιμές για την ισχυρότερη των 204 ίππων που συνδυάζεται με την μπαταρία των 64 kWh ξεκινούν από τις 30.339 ευρώ, μετά την επιδότηση.

interior

Τέλος, για τους σκληροπυρηνικούς της παρέας υπάρχει πάντα και η κορυφαία έκδοση Ν. Πρόκειται για το «δώρο» του N division της Hyundai στην SUV κατηγορία, το οποίο συνδυάζει τα εξαιρετικά οδηγικά και δυναμικά χαρακτηριστικά του i30 N που όλοι λατρέψαμε, με το αμάξωμα του Kona για να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό B-SUV 280 ίππων! Η τιμή αυτού βρίσκεται στις 43.990 ευρώ.

Για να μάθετε περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για κάθε έκδοση της πολύπλευρης γκάμας του Kona πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

Hyundai Kona

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona N

κονα ν

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...