Top 10 Μοντέλα 9 – 15 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 9 – 15 Μαΐου

Σχεδόν αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στο Top 10 μας, με το ιαπωνικό B-SUV να έχει καθιερωθεί στην κορυφή της λίστας

  • -
  • -

Για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες, το Toyota Yaris Cross έχει εδραιωθεί στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Το ιαπωνικό B-SUV είναι το μοντέλο που αναζητήσατε περισσότερο από κάθε άλλο, με το Hyundai Tucson να παραμένει δεύτερο στις προτιμήσεις σας. Στις θέσεις που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα διατηρήθηκαν και τα Suzuki Vitara, Peugeot 2008, συμπληρώνοντας έτσι την πρώτη τετράδα.

Το μοναδικό μοντέλο που κέρδισε μία θέση είναι το Toyota Yaris, το οποίο ξεπέρασε το Cupra Formentor κλείνοντας την πρώτη πεντάδα, όντας και το μοναδικό αυτοκίνητο της πρώτης δεκάδας που δεν ανήκει στην κατηγορία των crossover. To ισπανικό crossover έπεσε στην 6η θέση, ενώ μία θέση έχασε και το Hyundai Kona που έπεσε 7ο. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν τα Suzuki S-Cross, Dacia Duster και Mercedes-Benz GLA, διατηρώντας τη θέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...