Πώς βρέθηκε ένας 10χρονος με μια Lamborghini Aventador;

Τι κι αν δεν μπορεί καν να την οδηγήσει; Ο Mompha Jr. είναι πιθανότατα ο νεότερος ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Aventador.

  • -
  • -

Προσπαθήστε να σκεφτείτε ένα φυσιολογικό δώρο γενεθλίων για ένα δεκάχρονο. Ένα παιχνίδι; Ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι; Ακόμη και ένα PlayStation θα μπορούσε να θεωρηθεί υπερβολή για τους πιο συντηρητικούς γονείς. Ο Mompha Jr. όμως δεν είναι ένας… οποιοσδήποτε δεκάχρονος και έτσι, για δώρο γενεθλίων απέκτησε μια κίτρινη Lamborghini Aventador. Όχι τηλεκατευθυνόμενη φυσικά αλλά κανονικότατη, με τον γνωστό ατμοσφαιρικό V12 των 6.5 λίτρων.

Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι δεν είναι καν το πρώτο του αυτοκίνητο! Στο παρελθόν έχει λάβει ως δώρο και μια Bentley Flying Spur. Ο μικρός Mompha Jr. συχνά αναφέρεται ως ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Είναι γιος του Mompha Sr. ο οποίος επίσης λατρεύει το πολυτελές lifestyle, κάτι που του επιτρέπει η τεράστια περιουσία του.

Ο δεκάχρονος γιος του έχει καταφέρει ήδη να βγάζει το δικό του εισόδημα και να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τις οικογενειακές αποδοχές, ενώ τα ρούχα του και μόνο μπορεί να κοστίζουν όσο ένα… μικρό αυτοκίνητο. Πλέον, ο μικρός δεν διατηρεί λογαριασμό στα social media, όταν είχε όμως μετρούσε χιλιάδες followers. Ανέβαζε φωτογραφίες από υπερπολυτελή σπίτια, ιδιωτικά τζετ, supercars, ακόμη και χαλαρές στιγμές του κρατώντας τεράστιες δεσμίδες χαρτονομισμάτων που προκαλούν ζάλη.

Σε ο,τι αφορά το νέο του αυτοκίνητο, αμφιβάλλουμε αν θα μπορεί να το οδηγήσει, αλλά μάλλον θα το απολαμβάνει από τη θέση του συνοδηγού μέχρι να καταφέρει να μπει ο ίδιος στο αριστερό μπάκετ. Όταν το κάνει, οι 700 ίπποι του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα των 6.5 λίτρων σίγουρα θα του κόψουν τη… μιλιά, καθώς προσφέρουν 0-100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 350 km/h. Ελπίζουμε να μη δοκιμάσει να εξαντλήσει τις ικανότητες του νέου του αποκτήματος σύντομα…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...