nrg – Φόρτιση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Tο ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης γίνεται πραγματικότητα, με το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

  • -
  • -

Οι οδηγοί που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση και να αποκτήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τώρα έχουν ακόμη έναν λόγο για να το κάνουν. Το δίκτυο ταχυφορτιστών incharge της nrg αναβαθμίζει το εθνικό οδικό δίκτυο και στηρίζει την ηλεκτροκίνηση, αφού το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών του δικτύου έχουν εγκατασταθεί στρατηγικά σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell και AVIN. Πλέον, το ταξίδι με ηλεκτρικό ή plug-in hybrid αυτοκίνητο αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο, αφού το όχημα φορτίζει γρήγορα και αποδοτικά.

Φορτίζοντας στο ταξίδι

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορείς πλέον να φορτίσεις σε ένα ταχυφορτιστή incharge που εξυπηρετεί τον οδηγό ενώ παράλληλα αναβαθμίζει τις υποδομές στην Ελλάδα. Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι συνοδεύεται από μια εύχρηστη εφαρμογή που επιτρέπει τον απευθείας χειρισμό του φορτιστή από το smartphoneσου. Απλώς παρκάρεις, ανοίγεις την εφαρμογή, διαλέγεις φορτιστή, συνδέεις το όχημα και εκκινείς τη φόρτιση, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η χρέωση γίνεται άμεσα και αυτόματα, ενώ παρέχονται πληροφορίες για την κατανάλωση ενέργειας και το χρόνο φόρτισης. Οι προηγμένοι ταχυφορτιστές incharge μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως και το 80% της χωρητικότητάς τους μέσα σε μισή ώρα, ενώ και λίγα λεπτά σύνδεσης προσφέρουν πολλά χιλιόμετρα αυτονομίας. Έτσι τα ταξίδια απλοποιούνται και η πολύωρη αναμονή για τη λήψη της απαραίτητης ενέργειας είναι πλέον περιττή.

Όσο ψωνίζεις, φορτίζεις. Τόσο απλά!

Εκτός από τους ταχυφορτιστές σε αυτοκινητόδρομους του εθνικού οδικού δικτύου, η nrg έχει επενδύσει στην εγκατάσταση φορτιστών εντός του αστικού ιστού. Η καθημερινή φόρτιση για την αναπλήρωση ενέργειας μέσα στην πόλη αποτελεί ακόμη ένα νευραλγικό κομμάτι της χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η πληθώρα φορτιστών σε πρατήρια καυσίμων σε κεντρικά σημεία πόλεων και κοντά στις αγορές, εξασφαλίζουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φορτίζουν όσο κάνουμε τις δουλειές μας. Με τη νέα στρατηγική συνεργασία της nrg με τα καταστήματα My Market και METRO Cash & Carry, ξεκινά μια μεγάλη επένδυση εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης ενός δικτύου 500 φορτιστών στο αντίστοιχο δίκτυο καταστημάτων, που διευκολύνει τη στροφή προς πιο καθαρές μορφές μετακίνησης για όλους. Οι καταναλωτές που θα ψωνίζουν, θα φορτίζουν παράλληλα το ηλεκτρικό τους όχημα, συνδυάζοντας έτσι τις δύο ενέργειες και γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

nrg charge map

Πώς φορτίζω στο σπίτι;

Είναι γεγονός ότι οι οδηγοί που διαθέτουν προσωπικό χώρο στάθμευσης προσαρμόζονται πιο εύκολα στην ιδιοκτησία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου λόγω της δυνατότητας φόρτισης κατά τις βραδινές ώρες. Η nrg προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις φόρτισης για εκείνους. Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid οχήματος, εξασφαλίζοντας τις πιο συμφέρουσες χρεώσεις ενέργειας για το σπίτι. Η nrg έχει προβλέψει πολλαπλά οφέλη για το σύνολο των αναγκών του οικιακού χρήστη. Προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για φόρτιση ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος για 1 έτος στο σπίτι, δωρεάν συνδρομή στο nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή πληρωμής και όφελος πολλαπλάσιων πόντων στο πρόγραμμα allSmart.

Η nrg στις επιχειρήσεις

Ακριβώς όπως και στο σπίτι, η δυνατότητα φόρτισης στο χώρο εργασίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η αναπλήρωση ενέργειας τις ώρες που ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι έτσι κι αλλιώς παρκαρισμένο, γλιτώνει πολύ χρόνο από τον οδηγό. Γι’ αυτό, η nrg προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις φόρτισης για εκείνους που θέλουν να γεμίζουν τις μπαταρίες τους όσο εργάζονται. Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία. Έτσι λοιπόν το incharge BUSINESS δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα αυτοψίας της εγκατάστασης, τις προμηθεύει με τους σταθμούς φόρτισης, προσφέρει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης των φορτιστών και φροντίζει την προβολή των σημείων στο δίκτυο incharge.

Πάντα… φορτισμένοι!

Με το δίκτυο incharge, η nrg δίνει λύσεις φόρτισης σε όλους. Στο ταξίδι, στην πόλη, στο σπίτι και στο χώρο εργασίας, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο αναπληρώνει ενέργεια αποτελεσματικά, αξιόπιστα και με κορυφαία ασφάλεια. Σήμερα, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλη την Ελλάδα εμφανίζεται πληρέστερο από ποτέ, έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων. Μάλιστα, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό λόγο για να κάνει κάποιος το βήμα και να αποκτήσει ηλεκτρικό όχημα. Ένας φορτιστής της nrg σίγουρα θα βρίσκεται κοντά του!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...