Ξέχασε τα αυτονόητα και έκανε το Nissan GT-R υποβρύχιο [video]

Στη θάλασσα βρέθηκε ένα Nissan GT-R, για τον απλούστατο λόγο ότι ο οδηγός του ήταν ξεχασιάρης και δεν έκανε τα βασικά.

  • -
  • -

Ένα λευκό Nissan GT-R ήταν το θύμα του εν λόγω περιστατικού, καθώς κατέληξε να βυθιστεί ολοκληρωτικά μέσα στη θάλασσα. Το συμβάν καταγράφηκε στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στο νησί Cebu (Σεμπού). Εκεί, ο οδηγός του ιαπωνικού supercar είχε πάει για να παρακολουθήσει αγώνες drag.

Το πρόβλημα είναι πως όταν έφτασε εκεί που ήθελε άνοιξε την πόρτα και βγήκε, χωρίς να ελέγξει αν ενεργοποίησε το χειρόφρενο και αν έχει βάλει στη θέση P τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου.

Nissan

Επιπλέον, ο δρόμος στον οποίο ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο είχε κλίση και κατέληγε στη θάλασσα. Είναι εύκολο να καταλάβουμε τι συνέβη στο Nissan GT-R. Σταδιακά η κατηφόρα «τράβηξε» το όχημα μέχρι που εκείνο μπήκε μέσα στο νερό.

Δείτε ακόμα: Τέλος για το Nissan GT-R στην Ευρώπη

Στην αρχή επέπλευσε για λίγα δευτερόλεπτα, όμως στη συνέχεια το νερό κέρδισε και βύθισε ολόκληρο το ιαπωνικό μοντέλο. Πολλοί που είδαν τι έγινε έσπευσαν για βοήθεια, Αν και η αντίδραση ήταν άμεση, πετυχαίνοντας αργότερα να βγάλουν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα, σίγουρα το αλμυρό νερό έχει προκαλέσει εκτεταμένες βλάβες στο supercar, ενώ είναι αρκετά πιθανό η κλίμακά τους να είναι τέτοια ώστε τελικά το αυτοκίνητο να μην επιδιορθώνεται και ο ιδιοκτήτης του να πρέπει να πάρει άλλο.

Δείτε το video του πώς κατέληξε το Nissan GT-R να βρεθεί στο νερό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...