Ξεκίνησε η παραγωγή του Mazda CX-60. Πότε έρχεται στην Ελλάδα;

Η Mazda πραγματοποίησε την τελετή έναρξης του νέου Mazda CX-60, του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής που βγαίνει από το εργοστάσιο της.

  • -
  • -

Η Mazda πραγματοποίησε την τελετή έναρξης της παραγωγής του νέου Mazda CX-60 στο εργοστάσιο Hofu Plant No. 2 στο νομό Yamaguchi, στο οποίο και συμμετείχαν 100 άτομα που εμπλέκονται στην παραγωγή του. Το ιαπωνικό SUV αποτελεί το ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που έχει παρουσιάσει η Mazda τα τελευταία χρόνια. Εκτός από το SUV αμάξωμα, το CX-60 αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας, το οποίο και κάνει χρήση plug-in τεχνολογίας. Το σύστημα κίνησής του συνδυάζει ένα Skyactiv-G 2.5, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού με έναν ηλεκτροκινητήρα 129 kW, ένα ολοκαίνουργιο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων και μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 355V,  17.8 kWh.

ETOIMOΠΑΡΑΔΟΤΟ ΤΟ MAZDA CX-30! ΔΕΣ ΤΙΜΕΣ


Το ισχυρότερο! 

Αυτός ο συνδυασμός κινητήρα και μοτέρ έχει σαν αποτέλεσμα συνδυαστική ισχύ της τάξεως των 327 PS και ροπή που αγγίζει τα 500 Nm! Νούμερα που το καθιστούν ως το ισχυρότερο αυτοκίνητο δρόμου που έχει κατασκευάσει ποτέ η Mazda. Επιπλέον, το νέο Mazda PHEV προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου κατά WLTP, και συγκεκριμένα μόλις 1,5 l/100 km, ενώ οι συνδυασμένες εκπομπές CO2 κατά WLTP είναι μόλις 33 g/km.

Η μαζική παραγωγή του ευρωπαϊκού CX-60 ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου και το πλοίο που μεταφέρει το πρώτο φορτίο CX-60 αναμένεται να αναχωρήσει για την Ευρώπη από το λιμάνι Nakanoseki στις 26 Απριλίου. Στην χώρα μας αναμένεται το φθινόπωρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...