Top 10 Μοντέλα 11 - 17 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 11 - 17 Απριλίου

Απαράλλαχτη η κατάσταση στην κορυφή, με το ιαπωνικό B-SUV να έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση

  • -
  • -

Για ακόμα μία εβδομάδα, η πρώτη θέση στη λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρουν του αναγνωστικού κοινού παρέμεινε υπόθεση του Toyota Yaris Cross. Το ιαπωνικό B-SUV παρέμεινε το πιο δημοφιλές ανάμεσα στις αναζητήσεις των επισκεπτών του GOCAR, με το Suzuki Vitara να διατηρείται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Το ίδιο συνέβη και με τα Peugeot 2008 και Hyundai Tucson που παρέμειναν στην 3η και 4η θέση, αντίστοιχα, μπροστά από τη Mercedes-Benz GLA. Το γερμανικό SUV έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην πρώτη δεκάδα, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στην 5η θέση με την επανεμφάνιση του στη σχετική λίστα.

Άνοδο σημείωσε και το Cupra Formentor που από την 8η ανέβηκε στην 6η θέση, μπροστά από το Toyota Yaris. Το ιαπωνικό σούπερ μίνι έχασε δύο θέσεις, ενώ μία έχασε και το Suzuki S-Cross που περιορίστηκε στην 8η θέση. Το Dacia Duster κατάφερε να ανέβει στην 9η θέση, μπροστά από το Hyundai Kona, το οποίο και συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως με εξαίρεση το Toyota Yaris, όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της πρώτης δεκάδας ανήκουν στην κατηγορία των SUV.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...