Νέο Video: DS 4 E-Tense Plug-In – Η ντίβα των 224 ίππων και των 1,3 lt/100 km

Μοναδικό design, πολύ καλές επιδόσεις και κορυφαία επίπεδα αποδοτικότητας. Η στιλάτη νέα DS 4 συνδυάζει στην plug-in εκδοχή της, όλες τις αρετές δύο διαφορετικών τεχνολογιών

  • -
  • -

Η νέα DS 4 αποτελεί μία τολμηρή κίνηση από πλευράς DS Automobiles. Το «Ομορφότερο αυτοκίνητο για το 2022» έχει κερδίσει κολακευτικά σχόλια για το μοναδικό και ξεχωριστό ντιζάιν του, όντας θελκτικό και σύγχρονο. Όμως, η γαλλική πρόταση στην κατηγορία των χάτσμπακ, αλλά και σε αυτή των premium C-Crossover, δεν ξεχωρίζει μόνο για την εμφάνιση της. Η πολυτέλεια, η πρακτικότητα και η άνεση είναι η μία πλευρά του νομίσματος και η πολυσυλλεκτική γκάμα, η δεύτερη. Δεν είναι υπερβολή, πως η DS 4 προσφέρεται με ό,τι κινητήρια μονάδα ζητήσει κανείς.

Η πλέον ενδιαφέρουσα, και παράλληλα η κορυφαία της σειράς μέχρι σήμερα, είναι αυτή με τον κωδικό E-Tense. Αυτό μεταφράζεται στην παρουσία και συνδυαστική λειτουργία ενός κινητήρα βενζίνης και ενός ηλεκτροκινητήρα, με την απόδοση τους να αγγίζει τους 224 ίππους και η ροπή τα 360 Nm. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, αλλά και ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 55 km. Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, μία βόλτα στην νυκτερινή Αθήνα, ήταν αρκετή για να μας πείσει. Φυσικά, μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να μη χάνετε κανένα νέο μας video.

Πατήστε εδώ, αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για τη DS 4 E-Tense Plug-in Hybrid

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...