Το απόλυτο Ford Ranger είναι ελληνικό [video]

Μπαίνεις στην καμπίνα, πας κυριολεκτικά όπου θες, βγαίνεις από την καμπίνα και πας στην ενσωματωμένη σκηνή για ύπνο. Το απόλυτο όχημα!

  • -
  • -

Αν θέλουμε να βρούμε το απόλυτο Ford Ranger τότε δε χρειάζεται να ψάξουμε σε κάποια χωρά του εξωτερικού, αλλά αρκεί να πάμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Εκεί η αντιπροσωπεία της Ford, Βροχίδης-Χατζής, έχει προχωρήσει σε εκτενείς μετατροπές ενός Ranger Wildtracker οι οποίες το κάνουν ικανό να προσφέρει μετακίνηση αλλά και διαμονή στους τυχερούς επιβάτες του.

Στην αρχή οι επεμβάσεις έγιναν σε μηχανολογικό επίπεδο, δηλαδή στη μηχανή, τα καθίσματα, τον εξωτερικό φωτισμό, το μπροστά διαφορικό, τις αναρτήσεις, τους προφυλακτήρες, τις ζάντες, τα ελαστικά, τοποθετήθηκαν εργάτες μπροστά και πίσω, ενώ η εταιρεία φρόντισε να αυξήσει κατά πολύ την αυτονομία αλλάζοντας τη δεξαμενή καυσίμου.

Ranger

Το Ranger γίνεται σπίτι με ρόδες

Όταν ολοκληρώθηκαν αυτές οι εργασίες, σειρά πήρε η καρότσα και η αντικατάσταση αυτής. Στη θέση της πλέον συναντάμε κλειστό κουβούκλιο το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τη διαμονή ανθρώπων. Αυτό περιλαμβάνει δεξαμενή νερού με σύστημα επαναπλήρωσης, φίλτρα καθαρισμού του νερού, κουζίνα, χημική τουαλέτα, ντουζιέρα, χώρο ξεκούρασης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, χώρο ύπνου αλλά και ηλεκτρολογική εγκατάσταση από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρονται όλα τα απαραίτητα για παρατεταμένη διαμονή στη φύση, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει επιβάρυνση του περιβάλλοντος χώρου.

Δείτε ακόμα: To νέο Ford Ranger Raptor είναι ένα «κτήνος» [video]

Χάρη σε όλα τα παραπάνω το εν λόγω Ford Ranger Wildtracker μπορεί να μετακινήσει και να φιλοξενήσει τουλάχιστον 2 άτομα, ενώ μπορεί να προσφέρει υποστήριξη σε ακόμα 4-5 ανθρώπους.

Ranger

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο όχι μόνο μπορεί να σε πάει σε μέρη αδιανόητα για την πλειοψηφία των αυτοκινήτων, αλλά μπορεί να σου προσφέρει και διαμονή σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κανένα κατάλυμα τριγύρω.

Η ιδανική επιλογή για εκδρομές σε απάτητες περιοχές στη φύση.

Θα θέλατε να έχετε ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην κατοχή σας;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...