GOCAR Magazine #100: Η εξέλιξη της υβριδικής τεχνολογίας

Κατέβασε το επετειακό τεύχος #100 του GOCAR Magazine και διάβασε τα πάντα για την πορεία της υβριδικής τεχνολογίας στον κόσμο της αυτοκίνησης.

  • -
  • -

Κάποτε τα υβριδικά αυτοκίνητα ήταν λίγα και ελαφρώς… παράξενα. Οι ανάγκες του πλανήτη όμως και η στροφή της αυτοκίνησης προς τα μοντέλα με φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ τα έκαναν να αναπτυχθούν ταχύτατα και τελικά, να κατακτήσουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Σήμερα η υβριδική τεχνολογία έχει πολλά πρόσωπα. Υπάρχουν τα αυτοφορτιζόμενα full hybrid, τα ήπια υβριδικά mild hybrid, ακόμη και τα επαναφορτιζόμενα από εξωτερική πηγή Plug-In Hybrid.

Η πορεία της υβριδικής τεχνολογίας

Στο επετειακό τεύχος GOCAR Magazine #100 βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και να δούμε πόσο πολύ εξελίχθηκαν τα υβριδικά μέσα στους προηγούμενους 100 μήνες. Η εξάπλωση ξεκίνησε από μοντέλα όπως το Toyota Prius ή το Honda Insight και έφτασε μέχρι κορυφαία τετράτροχα, όπως η Porsche 918 Spyder, η McLaren P1 και η LaFerrari. Τα τρία απίστευτα supercars έδειξαν ότι το ρεύμα μπορεί να συνδυαστεί με τη βενζίνη ακόμη και στις πιο εξεζητημένες κατασκευές.

Οι υπόλοιποι κατασκευαστές δεν άργησαν να ενσωματώσουν την υβριδική τεχνολογία σχεδόν στο σύνολο της γκάμας τους. Τα Plug-In και τα full hybrid πολλαπλασιάστηκαν, ενώ τα mild hybrid έχουν κατακλύσει την αγορά, βρίσκοντας θέση στους κινητήρες μικρών μοντέλων πόλης, μεγάλων SUV ή πολυτελών αυτοκινήτων. Το μέλλον υπόσχεται ακόμη περισσότερη εξέλιξη. Τα ηλεκτρικά δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα πάρουν τη σκυτάλη, ωστόσο τα υβριδικά με κινητήρες εσωτερικής καύσης έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους για να γίνουν περισσότερο αποδοτικά, με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και βέβαια, απαλλάσσοντας τον οδηγό τους από το άγχος της αυτονομίας.

Στο νέο, επετειακό GOCAR Magazine #100 μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την εξέλιξη των υβριδικών, αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα με πλούσια αφιερώματα, πολλές εικόνες και διαδραστικά video. Φυσικά υπάρχουν πολλές δοκιμές νέων και άκρως εντυπωσιακών μοντέλων.

Δείτε εδώ όλα τα περιεχόμενα του GOCAR Magazine #100

Το 100ο αυτό τεύχος συνδυάζεται με μία εφ΄ όλης της ύλης αναβάθμιση του περιοδικού. Δεν μιλάμε απλά για έναν αισθητικό ανασχεδιασμό των σελίδων, αλλά για μία νέα εξέλιξη της εφαρμογής. Πλέον, η εμπειρία της ανάγνωσης του GOCAR Magazine θα είναι άνετη και φιλική προς το χρήστη όχι μόνο στη ταμπλέτα, αλλά και σε smartphone.

Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα τη νέα και αναβαθμισμένη εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...